" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κρίση- κρίση... ο Δήμος Χαλκιδέων όμως ελπίζει να εισπράξει και φέτος από το παζάρι


Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διάθεση των χώρων (παράγκες) για την εμποροπανήγυρη της Χαλκίδας, που αναμένεται να λειτουργήσει στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρσι.
Αναμένεται να διατεθούν εφέτος περί τις 230 παράγκες σε εμπόρους - πανηγυριστές και, μαζί με τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκμίσθωση του χώρου για το Λούνα Παρκ, ο Δήμος περιμένει να εισπράξει γύρω στις 200.000 ευρώ, όσο δηλαδή και πέρσι και ας μην έχουν τα πράγματα (οικονομικά και κοινωνικά) καμμία σχέση με πέρσι!
Φέτος μάλιστα αναμένεται να είναι υψηλότερο το μίσθωμα για το Λούνα Παρκ, αφού η δημοπρασία θα ξεκινήσει από τις 30.000 ευρώ, ενώ πέρσι εισπράχθηκαν μόνον 22.000 ευρώ και πρόπερσι η τιμή είχε εκτοξευθεί στα 80.000 ευρώ(!).
Αντί να δουν οι... υπεύθυνοι (!) ότι η εμποροπανήγυρη της Χαλκίδας συνεχώς συρρικνώνεται, αφού οι βιοτεχνίες, που νοίκιαζαν τους χώρους (κυρίως αυτές) ολοένα και λιγοστεύουν από την παρατεταμένη οικονομική κρίση... επιμένουν να μην κάνουν εκπτώσεις!

Η εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα - από τις αρχαιότερες στην Ελλάδα - καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα της 9ης Ιανουαρίου 1864.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris