" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δεν πτοούνται από τα τερτίπια του καιρού,οι καταναλωτές στην Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά.


Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος με την εμποροπανήγυρη Λαγκαδά, όμως οι επισκέπτες φαίνεται πως δεν πτοούνται  από τα τερτίπια του καιρού.


Η έναρξη της εμποροπανήγυρης τυπικά έγινε την Παρασκευή, όμως το μεγάλο κύμα επισκεπτών άρχισε να φαίνεται από το απόγευμα του Σαββάτου. Η βροχή βέβαια στάθηκε ικανή να περιορίσει λίγο την κίνηση, όχι όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τις επόμενες μέρες που ο καιρός βελτιώνεται, αναμένεται και αύξηση των επισκεπτών.

Τι θα βρείτε στην εμποροπανήγυρη

Ανάμεσα στους επαγγελματίες που εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, θα βρείτε πολλές λύσεις για οικονομική θέρμανση (λέβητες πέλετ, ξυλολέβητες, λέβητες ιόντων, ενεργειακά τζάκια), εταιρίες εγκατάστασης υγραερίου αυτοκινήτου, επιπλοποιούς, τεντοποιίες, εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων, αγροτικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών ποδηλάτων, ειδών υγιεινής, εταιρίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, φυτώρια και είδη κήπου, διαφημιστικές εταιρίες, μεσιτικά γραφεία, εταιρίες πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου κ.α.
Στον τομέα των λιανοπωλητών θα βρείτε οικοτεχνίες με γλυκά του κουταλιού και χειροποίητα ζυμαρικά, μέλι, λουκάνικα και τυριά, λουκουμάδες και χαλβά Φαρσάλων, ρούχα, παιχνίδια, χαλιά και είδη σπιτιού, κοσμήματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου, χειροποίητα σαπούνια, δερμάτινα, πυροτεχνήματα, βιβλία μέχρι και… νυφικά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris