ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Χαλκίδα:Επιτροπή για την Εμποροπανήγυρη και το παράνομο εμπόριο.

Συνάντηση είχαν σήμερα το μεσημέρι μέλη του Επιμελητηρίου Ευβοίας, με τον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Ρουσόπουλο, μετά από εισήγηση του Γιάννη Μαραγκού. Το θέμα ήταν η Εμποροπανήγυρης και το παράνομο εμπόριο και συγκροτήθηκε επιτροπή από τους: Β. Αγιοστρατίτη, Σ. Βότση, Σπ. Κουτσαύτη, Νίκο Αίσωπο, Γ. Σταθόπουλο, Γ. Φρουδαράκη, Η. Θαλάσση και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γεωργάτο.

Η επιτροπή αυτή θα συναντηθεί με τους Δημάρχους όλων των Δήμων της Εύβοιας, για να συζητήσει τα ίδια θέματα.