" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Ανταλλάσσουμε προϊόντα – Βρισκόμαστε και κουβεντιάζουμε. – Μαγειρεύουμε, φέρνουμε φαγητό και παίζουμε μουσική. Συμμετέχουμε και προωθούμε ένα Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών, με στόχο να αναδείξουμε και να αναπτύξουμε τις αξίες που μέσα μας φωλιάζουν»


 Σήμερα ημέρα Κυριακή στις 12:00 στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου (απέναντι από το δημαρχείο) θα συναντηθούν ευαισθητοποιημένοι πολίτες για να απαντήσουν συλλογικά στην οικονομική και κοινωνική κρίση που έχει διαμορφωθεί.


«Ανταλλάσσουμε προϊόντα – Βρισκόμαστε και κουβεντιάζουμε. – Μαγειρεύουμε, φέρνουμε φαγητό και παίζουμε μουσική. Συμμετέχουμε και προωθούμε ένα Δίκτυο Ανταλλαγής Προϊόντων και Υπηρεσιών, με στόχο να αναδείξουμε και να αναπτύξουμε τις αξίες που μέσα μας φωλιάζουν» αναφέρουν με ανακοίνωσή τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία.


«Δίνουμε το χέρι στο διπλανό μας και δείχνουμε τη γροθιά μας σ’ αυτούς που υπονομεύουν την ύπαρξη, την επιβίωση, την αξιοπρέπειά μας.
Δεν απευθυνόμαστε απλώς, ΕΙΜΑΣΤΕ οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μετανάστες, οι μισθωτοί και οι επαγγελματίες που βλέπουμε τα εισοδήματά μας να μειώνονται και να οδηγούμαστε στην εξαθλίωση.Η πραγματικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλουν μπορεί και πρέπει να ανατραπεί με τις δράσεις μας.Μπορούμε να χτίσουμε τη δική μας πραγματικότητα, τη δική μας κοινωνία, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
ΤΑ «ΕΓΩ» ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ «ΕΜΕΙΣ»!


ΠΗΓΗ: flashnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris