" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ του ΚΟΛΑΝΗ.


ΤΕΛΟΣ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τίποτα δεν θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια που η Καλαμάτα γιόρταζε την Υπαπαντή του Κυρίου. Φέτος η πόλη της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας είναι λες και την έχουν βομβαρδίσει. Ελάχιστοι επισκέπτες και χωρίς να.μεταδίδεται η λειτουργία τηλεοπτικά για τους απανταχού Καλαματιανούς...
Είναι σχεδόν σίγουρο πως του χρόνου η Υπαπαντή θα μοιάζει με γιορτή σε απομακρυσμένο μοναστήρι. Κατάντια μεγάλη λέμε!
Aπό το dimotiko safari.
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ:
Για όλα φταίει ο Δήμαρχος που υποκύπτει στις ορέξεις του περιβόητου <<ΚΟΛΑΝΗ>> ο οποίος πίστευε πως αν σταματήσει την τέλεση του πανηγυριού, θα μπορεί τις ημέρες της Υπαπαντής να πουλήσει καμιά πυτζαμούλα που έχει στο μαγαζί του.
Βλέπετε όμως όλοι οι Μεσσήνιοι του γύρισαν τη πλάτη γιατί αγόραζε κινέζικες πυτζάμες από την Κουμουνδούρου και με παραποιημένες ετικέτες τις πάσαρε στον κόσμο ως ελληνικής βιοτεχνίας πουλώντας το κομμάτι στη τιμή των 30 ευρω!!!
Η αμαρτία βέβαια είναι όλα τα άλλα επαγγέλματα, όπως Taxi,ξενοδοχεία, εστιατόρια, περίπτερα κ.τ.λ των οποίων οι επιτηδευματίες δηλώνουν πλήρη πτώση.
Βομβαρδισμένο τοπίο δείχνει και η μητρόπολη της Υπαπαντής που τα έσοδα των κεριών δεν φτάνουν πια ούτε για το άναμμα των πολυελαίων.
Α ρε Νίκα.
Σημείωση προς όλους τους αναγνώστες (οι Μεσσήνιοι τον γνωρίζουν π.καλά).
Ο << ΚΟΛΑΝΗΣ>> βγήκε τελευταίος στο συνδυασμό του κ.Νίκα
Το παρατσούκλι << ΚΟΛΑΝΗΣ>> του το έβγαλαν ντόπιοι Μεσσήνιοι επειδή τα βράδια φορούσε  διχτυωτό ΚΟΛΑΝ και έχοντας περίεργη αμφίεση έκανε ύποπτες βόλτες στο λιμανάκι της Καλαμάτας.
ΘΟΥ Κύριε, χρονιάρα ημέρα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris