" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Υγιές υπαίθριο εμπόριο-Συνδικάτο Μικροπωλητών


Αναδημοσίευση ύστερα από ζήτηση επισκεπτών της ιστοσελίδας

Το Ενιαίο Συνδικάτο μικροπωλητών και εμπόρων παζαριών Ελλάδος, ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο Γεώργιο, για τις θέσεις του σχετικά με το υπαίθριο εμπόριο, το οποίο επιτέλους μετά από προσπάθειες χρόνων, δυνάμει της αιτιολογικής έκθεσης αναφέρεται ως βασικός κλάδος και στήριγμα της εθνικής οικονομίας. Μετά από συνεχή υπομνήματά μας, προς τους εμπλεκομένους φορείς του υπουργείου εμπορίου, πολλά εκ των αιτημάτων μας, βρίσκουν την δικαίωσή τους, όπως η είσοδο ξανά των συναδέλφων μας, που εργάζονται στα κυριακάτικα παζάρια- δίπλα μας-στις Εμποροπανηγύρεις, η καθιέρωση της πασχαλινής Αγοράς ως 10 ήμερη και επιτέλους η αναγνώριση του επαγγέλματός μας, ως ισότιμου αυτών των άλλων στεγασμένων επαγγελμάτων, αποδεικνύοντας σε όλους αυτούς, που μας θεωρούσαν , πως το υπαίθριο εμπόριο, αποτελεί κύριο κλάδο της εμπορικής μας δραστηριότητας και θα συνεχίσει, να αποτελεί η ύπαρξή του, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Με τις θερμές μας ευχαριστίες για την φιλοξενία, του προέδρου μας κ. Μέλλου Σταμάτη στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, όπου και ακούστηκαν οι απόψεις μας, ευελπιστώντας σε μια συνεχή και γόνιμη συνεργασία στα θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων μας,

Με σεβασμό
Γραφείο Γραμματείας Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
Αριθ. Πρωτ. Εξερχ. 31/10-04-2009

Νέα σημείωση:
Θα συνεχίσουμε, μέχρι να καταφέρουμε να ανοιχτούν οι κυριακάτικες αγορές και να έχουμε περισσότερες ημέρες εργασίες το μήνα, γιατί δικαίως τότε θα ζητήσουμε ειδική ρύθμιση, όπως και οι οικοδόμοι, μιας και αδυνατούν συνάδελφοί μας στη πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris