" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Δημαρχιακή ... ΤΡΙΠΛΑ

Tρίπλα μας έκανε κάποιος Δήμαρχος, όμορου Δήμου προς τον ΚΟΥΒΑΡΑ και προχώρησε σε καταγγελία, στην τροχαία Κερατέας, για να διαταράξει την ομαλή λειτουργία της Κοινωνικής μας Πασχαλινής Αγοράς. Σε συνάντησή μας με τον διοικητή της τροχαίας Κερατέας, δόθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα και μας διαβεβαίωσε για την θετική του, έγγραφη-γνωμάτευση, σχετικά με την τέλεση της Πασχαλινής Αγοράς.
Είναι φανερό, πως τον κ. Δήμαρχο, όπως τον ενοχλούσε, τα Χριστούγεννα, που ακουγόταν το όνομα ΄΄ΚΟΥΒΑΡΑΣ΄΄, έτσι θα τον ενοχλεί και τώρα η μεγάλη προσέλευση, του καταναλωτικού κοινού, στην Αγορά μας, ή ακόμα και τα φώτα του Λούνα παρκ.Άντε να δούμε, τι άλλο θα σκαρφιστεί!!
Ιδού το έγγραφο που αποστείλαμε:

ΠΡΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Υπόψη διοικητού κ. Φλεβάρη Π.


Θέμα:΄΄ Πασχαλινή Αγορά, στα όρια της κοινότητας Κουβαρά΄΄

Το Ενιαίο Συνδικάτο μικροπωλητών και εμπόρων παζαριών Ελλάδος, σας ενημερώνει πως κατόπιν απόφασης του κοινοτικού συμβουλίου του Δήμου Κουβαρά, θα προβεί σε σύσταση και διοργάνωση πασχαλινής Αγοράς, σε ακάλυπτο χώρο, ευρισκόμενο επί της Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου και εντός των ορίων της κοινότητας Κουβαρά, από 09 έως και 20 του μηνός Απριλίου, ενόψει των εορτών του Αγίου Πάσχα.
Για το σκοπό της διοργάνωσης έχει προβλεφτεί, υπαρκτός χώρος πάρκινγκ, για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών( περί τα 90 αυτοκίνητα) στην νότιο- ανατολική πλευρά του χώρου τέλεσης της Εμποροπανήγυρης, την τοποθέτηση δε αυτών την αναλαμβάνουν δυο τον αριθμό υπάλληλοι συνεργάτες του Συνδικάτου μας, ένστολοι με ΄΄φοσφοριζέ ΄΄ γιλέκα.
Έχοντας διοργανώσει στο ίδιο σημείο της ημέρες των Χριστουγέννων παρόμοια διοργάνωση, με την εμπειρία που μας κατέχει των 25 διοργανώσεων, ανά την Επικράτεια, ευελπιστούμε στην θετική εκ μέρους σας, γνωμάτευση, για την τέλεση της Αγοράς, που για εμάς αποτελεί κύριο μέσο βιοπορισμού, για τους δε κατοίκους των Μεσογείων, μια εναλλακτική λύση, για αγορές ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Υ.Σ. Σας επισυνάπτουμε τη βεβαίωση, που εκδόθηκε από την αρμόδια κοινότητα Κουβαρά

Με σεβασμό
Γραφείο Γραμματείας Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος
Αριθ. Πρωτ. Εξερχ. 29/07-04-2009

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris