" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εμποροπανήγυρη Γαργαλιάνων.

Από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη στους Γαργαλιάνους
Ως χώροι λειτουργίας της εμποροπανήγυρης καθορίζονται,

η οδός Μιαούλη, από την συμβολή της με την οδό Νικολοπούλου μέχρι την συμβολή της με την οδό Σ. Λυριτζή (πρώην Αθηνών), ένθεν και ένθεν, καθαρό σύνολο 255 μέτρα, μη υπολογιζόμενων των εισόδων οικιών, Παιδικού Σταθμού, συνεργείου και Δημ. γηπέδου ( 40 θέσεις στο βόρειο τμήμα και 45 θέσεις στο νότιο τμήμα).

Η οδός Νικολάου Σκούντζου (κάθετη της οδ. Μιαούλη), από την συμβολή της με την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μιαούλη και στο ανατολικό τμήμα αυτής (λόγω στενότητας της), καθαρό σύνολο 105 μέτρα, μη υπολογιζόμενων των εισόδων οικιών(35 θέσεις στο ανατολικό τμήμα). Το ανατολικό τμήμα της οδού Νικολοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μιαούλη κατά 117 μέτρα προς Βορρά και 18 μέτρα προς Νότο (45 θέσεις).

Επιπλέον, ο εσωτερικός χώρος του Δημ. γηπέδου Γαργαλιάνων (έξω από τον ποδοσφαιρικό χώρο και τον χώρο των θεατών) και στο χώρο των μπασκετών, με είσοδο από την οδό Μιαούλη, θα είναι χώρος εγκατάστασης και λειτουργίας ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ή άλλων ψυχαγωγικών παιγνίων μέχρι 2.000 τ.μ.

Τέλος, ο Δήμος θα μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν διάδρομοι στο χώρο της εμποροπανήγυρης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων στις οικίες τους, καθώς και του κοινού όπου υπάρχουν υπηρεσίες, να υπάρξει συνεχής αστυνομική υποστήριξη του Δήμου, της επιτροπής κ.τ.λ. από το Αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων και να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στους χώρους λειτουργίας της και να τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των εμπόρων και των επισκεπτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris