" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Παζάρι Λάρισας:λαοθάλασσα

Έντονο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον των πολιτών για το Παζάρι της Λάρισας που κατά χιλιάδες επισκέπτονται τον χώρο της διοργάνωσης, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Το παζάρι άνοιξε προχθές βράδυ με πολύωρη μουσική συναυλία του λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου ο οποίος, πλαισιωμένος από τους τραγουδιστές Γερ. Ανδρεάτο και Ζωή Παπαδοπούλου, παρουσίασε αρκετούς από τους κυριότερους σταθμούς της, πολυετούς, μουσικής διαδρομής.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 300 μικροπωλητές και έμποροι οι οποίοι, σε περίπου 800 παράγκες, εκθέτουν τα προϊόντα τους προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του Παζαριού, σήμερα Κυριακή, στις 21.30 το βράδυ στον χώρο του Παζαριού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα “Χάλκινα Γουμένισσας” του Θανάση Ασαρτζή με τον Μιχάλη Μαντέλα. Αύριο Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.30 θα διοργανωθεί ρεμπέτικη βραδιά με τον Θανάση Μαργιάνο και την ορχήστρα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris