" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΣΗ

Παρά τις πολλές συζητήσεις και τις διαφορετικές προτάσεις στο Νόμο του υπαιθρίου εμπορίου, μετά τη θετική εισήγηση του Δημάρχου των Δημάρχων και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κασσή Μιχάλη, οι Εμποροπανηγύρεις συνεχίζουν ως έχουν.
Αναφορικά και για την καλύτερη πληροφόρηση όλων σε σύσκεψη εκπροσώπων μας με τον υφυπουργό κ. Σκορδά, είχε δεσμευτεί πως η διάρκεια των εμποροπανηγύρεων θα είναι έως 5 ημέρες, με την παρότρυνση βέβαια να αφήσουμε τη δουλειά μας και να ανοίξουμε καταστήματα, ξεχνώντας βέβαια και ο ίδιος πως είχε εργαστεί σε εμποροπανηγύρεις διαλαλώντας τη πραμάτεια του.

Από τη δημοσίευση του παρόντος , ο Νόμος είναι σε ισχύ.
Το δε σκορ
ΚΑΣΣΗΣ-ΣΚΟΡΔΑΣ:1-0

Το ρεπορτάζ τότε έγραφε.......
Φωτιές άναψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και τα πανηγύρια.
Μάλιστα λόγω αυτού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο βουλευτής με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά.
 Οι «κακές γλώσσες» λένε πως «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες θα μείνουν ανεξίτηλα σε όλους όσους ήταν παρόντες στο περιστατικό.  Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ o Γιαννιώτης βουλευτής πήγε να πιάσει από τον… λαιμό τον Θανάση Σκορδά.

Υπενθυμίζουμε πως η κόντρα είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα(05-05-2014) όπου το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τελείως στάση απέναντι στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές και τις Εμποροπανηγύρεις κάτι το οποίο ξάφνιασε ιδιαίτερα τη ΝΔ.

Η κόντρα είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τη στροφή 180 μοιρών που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των πάγκων των λαϊκών αγορών και στη διάρκεια των Εμποροπανηγύρεων , γεγονός που ξάφνιασε την κυβέρνηση. 
Ο βουλευτής της πράσινης παράταξης Μιχάλης Κασσής ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να περάσει εάν δεν γίνουν αλλαγές.
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ:



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA TA ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.
Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΕΩΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ.
Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΑΓΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris