" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και δίσκων στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και δίσκων στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ
Τριήμερο ανταλλαγής βιβλίων, CD και DVD ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαϊου, στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό, κάθε ενδιαφερόμενος, εντός και εκτός του πανεπιστημίου, μπορεί να διαθέσει τα δικά του βιβλία και δίσκους, αλλά και να πάρει άλλα, που θα εκτίθενται στους πάγκους, στο φουαγιέ της σχολής.

Το ανταλλακτικό παζάρι "Πάρε - Δώσε" διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, τις ώρες 12.00 με 15.00. Στους πάγκους του μπορεί κανείς να βρει κάθε είδους βιβλία και δίσκους - λογοτεχνικά, επιστημονικά, παιδαγωγικά, ιστορικά, φιλοσοφικά, πολιτικά κ.α.. "Η αρχική μαγιά διαμορφώνεται από φοιτητές και καθηγητές που φέρνουν τα βιβλία τους, και εμπλουτίζεται με αυτά που φέρνουν οι επισκέπτες. Ο καθένας μπορεί να φέρει και να πάρει όσα βιβλία και cd's θέλει, χωρίς περιορισμό, ενώ εθελοντές τοποθετούν το υλικό σε κατηγορίες" ανέφερε η καθηγήτρια της Παιδαγωγικής, Βενετία Αποστολίδου.
Την τελευταία μέρα της ανταλλαγής (Παρασκευή) θα διοργανωθούν στο χώρο εκδηλώσεις για παιδιά, που θα ξεκινήσουν στις 5.30μμ, με στόχο να αναδειχθεί το έργο και οι ανάγκες του σχολείου ελληνικής γλώσσας για μετανάστες και πρόσφυγες "Οδυσσέας". Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται ανάγνωση παραμυθιών, θεατρικά παιχνίδια, πειράματα φυσικής, μουσικό γλέντι, συζήτηση για το έργο του σχολείου "Οδυσσέας", ενώ στις 9.30μμ θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση από τους μαθητές του σχολείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris