" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σήμερα στις 18:00 μ.μ. θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο, επί των άρθρων, σχετικά με το υπαίθριο εμπόριο.

Σήμερα στις 18:00 μ.μ. θα συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο, επί των άρθρων, σχετικά με το υπαίθριο εμπόριο.
Αναμπουμπούλα επικρατεί στις τάξεις των κομμάτων μιας και ανά μισάωρο οι τροπολογίες, πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι των κομμάτων να μην προλαβαίνουν ούτε καν την ανάγνωσή τους.

Νομοτεχνικές βελτιώσεις και για το θέμα της κλήρωσης στις λαϊκές αγορές, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε παρέμβασή του χτες στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο υπουργός ανακοίνωσε ποιες βουλευτικές τροπολογίες κάνει αποδεκτές.
«Νομοτεχνικές βελτιώσεις πότε θα φέρετε;», τον ρώτησε ο Προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης. «Θα κατατεθούν και οι νομοτεχνικές βελτιώσεις», είπε ο Κ. Χατζηδάκης. «Πότε;», επέμεινε ο Γ. Τραγάκης. «Αυτές σχετίζονται ευθέως με την ρύθμιση για τους Οργανισμούς Λαϊκών Αγορών και φυσικά παρακολουθώντας την συζήτηση θα φέρουμε και σε σχέση με το καθεστώς της λεγόμενης κλήρωσης βάση κανόνων διαφάνειας και με βάση την κοινή λογική. Αυτό όμως σε λίγη ώρα», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός γίνονται δεκτές οι παρακάτω βουλευτικές τροπολογίες:
1437/49 για μισθώσεις της Βαρβακείου (ιχθυαγορά)
1434/46 για τους βοσκοτόπους
1426/43 για την παράταση διακανονισμού οφειλής ασφαλιστικών εισφορών
1443/44 για ρυθμίσεις σχετικά επιλογή Γενικού Επιθεωρητή Σώματος Επιθεωρητή Υγείας
1441/52 για την κατάργηση των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών. Η τροπολογία θα προσαρμοστεί στο νομοσχέδιο, καθώς οι Οργανισμοί γίνονται Διευθύνσεις στις Περιφέρειες.
Ο Κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε ακόμη ότι με νομοτεχνική βελτίωση έγινε δεκτή η βουλευτική τροπολογία 1432/44 για τις υπαίθριες οργανωμένες αγορές που λειτουργούν  και η τροπολογία 1436/48 που αφορά την άδεια σύστασης συνεταιριστικής οργάνωσης ανά 10 παραγωγούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris