ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση του Αντιδημάρχου Πατρέων σχετικά με την απεργία πείνας του συνάδελφου Έκτορα Γκίκα


Απάντηση του Αντιδμάρχου Πατρέων σχετικά με την απεργία πείνας του συνάδελφου Έκτορα Γκίκα
(δημοσιεύτηκε εδώ το άρθρο σχετικά με την απεργία!!!)

Σχετικά με τη διαμαρτυρία του πλανόδιου μικροπωλητή Έκτορα Γκίκα, έξω από το γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας Παναγιώτη Βαφέα, από την Αντιδημαρχία, γίνονται γνωστά τα εξής:

Στην άδεια άσκησης «υπαίθριου-στάσιμου- εμπορίου» του εν λόγω μικροπωλητή, αναγράφεται επακριβώς, ότι ισχύει για « πώληση ξηρών καρπών, ποπ κορν, καλαμποκιού και τυποποιημένων παγωτών».

Ζήτησε όμως άδεια για να πωλεί και λουκουμάδες, οπότε η αρμόδια υπηρεσία τον ενημέρωσε ότι δεν προβλέπεται αυτό από την άδειά του και εκείνο που πρέπει να κάνει, είναι να καταθέσει νέα αίτηση, βάσει του αντικειμένου, που προβλέπεται στην άδειά του. Η απάντησή του εν λόγω κυρίου όμως, ήταν να ξεκινήσει απεργίας πείνας.

«Η δημόσια υγεία, στο βαθμό που περνάει μέσα από τον Δήμο Πατρέων, πρέπει να διασφαλίζεται και θα διασφαλίζεται. Ο οποιοσδήποτε πολίτης, δεν μπορεί να πουλά ό,τι θέλει, όπου θέλει και όποτε το θέλει. Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης, μπορεί να το καταλάβει αυτό», δήλωσε ο κ. Βαφέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris