ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

ΡΟΔΟΣ:στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών οι μικροπωλητές.


Παράσταση πραγματοποίησαν χθες στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιάννη Μητσιόπουλο, οι μικροπωλητές της πόλης της Ρόδου, διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται αναφορικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τη δημοτική αρχή για την χωροθέτηση τους. 
Η παράσταση έγινε χθες το μεσημέρι παρουσία της δικηγόρου των μικροπωλητών κ. Κατερίνας Βολονάκη αλλά και του δικηγόρου από πλευράς δημοτικής αρχής κ. Κώστα Γιαννακού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι μικροπωλητές ενημέρωσαν τον κ. Εισαγγελέα για τα όσα έχουν αποφασιστεί σχετικά με το χώρο όπου θα δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά φέτος, και για τον οποίο εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, ζητώντας να παραμείνουν απέναντι από το Νεώριο. 

Τις θέσεις της δημοτικής αρχής ανέπτυξε ενημερώνοντας τον εισαγγελέα και ο εκπρόσωπος δικηγόρος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την όλη συνάντηση δεν προέκυψε καμία εξέλιξη, αφού το θέμα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Εισαγγελίας.Σε κάθε περίπτωση οι μικροπωλητές φέρονται αποφασισμένοι να κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία προκειμένου να διασφαλίσουν το χώρο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας και μάλιστα το αμέσως επόμενο διάστημα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris