" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

CHRISTMAS SWAP



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αργήσαμε λιγάκι,αλλά τελικά είμαστε και πάλι εδώ!!! τι νομίζατε? πως δεν θα γινόταν το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτυ ανταλλαγής? γι’αυτό λοιπόν,όσοι δεν στολίσατε ακόμη τα σπίτια σας,ή και όσοι έχετε στολίσει,αλλά δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα,ελάτε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο Pure bliss,είτε για να αποκτήσετε νέα στολίδια,ή απλά να ανανεώσετε τα ήδη υπάρχοντα.Και βέβαια επειδή τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχουν τα παιδιά,δεν ανταλλάσουμε μόνο χριστουγεννιάτικα είδη,αλλά και παιχνίδια –πολλά παιχνίδια-και παιδικά βιβλία,μουσικά cd,dvd.

ΤΙ: Μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο όπως στολίδια, δένδρα, είδη διακόσμησης, (κούπες, πιατέλες, σκουφιά, κασκόλ, γάντια, κάλτσες, χριστουγεννιάτικα cd και dvd),επίσης παιχνίδια και παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να σκεφτείτε εσείς που δεν το έχουμε φανταστεί εμείς.
ΠΩΣ: Φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, όλα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ σε καλή κατάσταση, τα αφήνετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και παίρνετε ότι σας αρέσει. Και για να μείνει ζωντανό το γιορτινό πνεύμα και του χρόνου, συμμετέχουμε όλοι μαζί στον κουμπαρά του Άγιου Βασίλη!
ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 12:00 μέχρι αργά το απόγευμα!!!
ΠΟΥ: Στον πολυχώρο Pure bliss, Ρόμβης 24, Αθήνα (2103250360-2)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris