" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στη ΤΡΙΠΟΛΗ


από το Γραφείο Τύπου

Ο Δήμος Τρίπολης γιορτάζει τη γέννηση του Χριστού και την υποδοχή του Νέου Έτους. Στολισμένοι δρόμοι, ιπτάμενες και φωτιζόμενες ομπρέλες ζωντανεύουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Φωταγωγημένες πλατείες με δεκάδες χριστουγεννιάτικα δεντράκια δίνουν μια μοναδική αίσθηση Χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Ένα επιβλητικό και εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο λαμπιόνια δεσπόζει στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου, ενώ η Φάτνη πλημμυρίζει με συναισθήματα αγάπης.

Οι δρόμοι και τα σοκάκια μοσχοβολάνε από τα παραδοσιακά γλυκά, τα μελομακάρονα και τις πίτες.

Μ’ αυτό το γιορτινό παραμύθι που ξετυλίγεται στην πόλη ο Δήμος Τρίπολης καλεί όλους να διασκεδάσουν, να παίξουν, μα κυρίως να γιορτάσουν!
Η μεγάλη, μαγική γιορτή που απλώνεται στους δρόμους και τις πλατείες έχει ένα και μόνο στόχο:

Να παρασυρθούμε όλοι σ’ αυτόν τον εορτασμό.
Να πάρουμε όλοι λίγο από τη λάμψη, τα χρώματα, τις γεύσεις και τη μαγεία των Χριστουγέννων...

Παράλληλα, πλήθος εκδηλώσεων τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά της, συνθέτουν την πιο όμορφη και γλυκιά ιστορία.

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 ,μια αξιόλογη μουσική βραδιά με έντεχνο λαϊκό και λαϊκό περιεχόμενο θα πραγματοποιηθεί από το συγκρότημα « Καθ οδόν» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης .


« Χωριό των Χριστουγέννων » Πλατεία Άρεως - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και οι Νεράιδες των Ευχών μεταμορφώνουν την πλατεία Άρεως στο «Χωριό των Χριστουγέννων», ένα όμορφο Χωριό σαν παραμύθι ,γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις που θα σκορπίσει χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Θα διαρκέσει από τις 21 δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2012

(ώρες λειτουργίας: 10.3O-14.30 και 17.30-21.00)

Ο αγαπημένος όλων μας Αϊ Βασίλης θα υποδέχεται στο σπίτι του τους μικρούς του φίλους.

Στο Νεραϊδόσπιτο ,οι νεράιδες των Eυχών θα τους περιμένουν για χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και face painting .

Στο Σπίτι της Φαντασίας θα φτιάχνουν το δικό τους παραμύθι και θα διασκεδάζουν με χαρούμενες δραστηριότητες ενώ καθημερινά οι μικροί μας φίλοι θα παίζουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τα ξωτικά και τις όμορφες νεράιδες των Ευχών.

Δεν ξεχνάμε το ... Σοκολατόσπιτο του Αη Βασίλη που θα γλυκαίνει όλα τα παιδιά!

Τη μαγεία συμπληρώνουν με ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς δύο «Καρουσέλ», τρενάκια και ένα ανοιχτό παγοδρόμιο που θα είναι εκεί για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους . 

24 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 π.μ στο « Χωριό των Χριστουγέννων» θα υποδεχθούμε την παιδική χορωδία Ορφέας για τα κάλαντα των Χριστουγέννων , και 31 Δεκεμβρίου , ώρα 12.00 για τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Η Τρίπολη προσφέρει αυτές τις μέρες των γιορτών απλόχερα τη φιλοξενία της σε όλους ,μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της Αλληλεγγύης, της Αγάπης, της Ελπίδας, της Προσφοράς, της Χαράς, της Δύναμης, της Συνεργασίας, της Φιλίας, της Δημιουργίας και γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα έργο αγάπης για όλα τα παιδιά του κόσμου αφιερώνοντας σε ιδρύματα που φροντίζουν παιδιά τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που θα στολιστούν στην Πλατεία Πετρινού, με στόχο της ευαισθητοποίηση των κατοίκων και επισκεπτών της ιστορικής πόλης .

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως θα παίξει τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα περιδιαβαίνοντας τους κεντρικούς δρόμους της γιορτινής πόλης ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης όπου πραγματοποιούνται διάφορα δρώμενα από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Τα φιλόξενα πρόσωπα των ανθρώπων της Τρίπολης και οι στολισμένες γειτονιές ταξιδεύουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της στα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων.

Μέσα σε μια Τρίπολη στολισμένη, λαμπερή, παραμυθένια θα ανακαλύψουμε όλοι ξανά τα παραμύθια και τη μαγεία της φαντασίας.

Εδώ νιώθεις με όλη σου την καρδιά το πνεύμα των Χριστουγέννων, παραδομένος στη φιλοξενία των Αρκάδων.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ- ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ –ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα : 18.00

O Άγιος Βασίλης και η παρέα του, τα ξωτικά και οι νεράιδες θα ανοίξουν μαζί την πύλη του Χωριού των Χριστουγέννων.

Ένα μαγικό παραμύθι ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων ενώ εκατοντάδες μπαλόνια πετάνε προς τον ουρανό για να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της Αλληλεγγύης, της Αγάπης, της Ελπίδας, της Προσφοράς, της Χαράς, της Δύναμης, της Συνεργασίας, της Φιλίας, της Δημιουργίας.

Δήμος Τρίπολης – τηλέφωνο επικοινωνίας : 2713 – 600407 ( Φαίη Πετράκη – Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris