" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΑΛΜΑ


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ...
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στη Μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με το Ξωτικό των Χριστουγέννων από τα “Δελφινάκια” και τις σκανταλιές του το οποίο θα μας επισκεφθεί και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα και θα μοιράσει σοκοφρέτες ΙΟΝ. Την Κυριακή στις 14:30 θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε την ομάδα του κέντρου εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Χρυσομηλιά» που θα ζωντανέψει το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι “Η Πλούμπω κι η Μαλάμω” για τους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή στις 13:00 η αγαπημένη μας σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα ετοιμάσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές με τη βοήθεια ομάδας παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar οι μικροί μας φίλοι που θα βρεθούν εκείνες τις ημέρες κοντά μας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν face painting ,να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν απίθανες κατασκευές και να συμμετέχουν σε δρώμενα με την καλλιτεχνική ομάδα του προγράμματος «Μπορούμε μαζί» στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελούς Χαρακτήρα(ΚΟΧ).

Επίσης στο bazaar μας θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των παιδιών, νόστιμα παραδοσιακά γλυκά(κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά του κουταλιού), κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα ,ζεστό ηδύποτο με κανέλα και πολλά άλλα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris