" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ


Το ενδιαφέρον των κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να κερδίσει και φέτος η μεγάλη, πασίγνωστη εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος. Ήδη από το Σάββατο 25 Αυγούστου, στον Άγιο Μάμα θα χτυπά η καρδιά του πανηγυριού, καθώς ο ΕΠΟΚΑΜ και ο δήμος Προποντίδας θα υποδεχτούν 600 εκθέτες Το μεγαλύτερο πανηγύρι της Βόρειας Ελλάδας και το δεύτερο σε μέγεθος και ισχύ πανελλαδικά μετά από το Πανηγύρι των Φαρσάλων θα υποδεχθεί και φέτος χιλιάδες επισκέπτες που κάθε χρόνο, πιστοί στο θεσμό, δεν παραλείπουν να δώσουν το δυναμικό τους παρόν.

Η εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμαντος διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ΕΠΟΚΑΜ (Εμπορικό – Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Μάμαντος) και όπως δήλωσε η πρόεδρός του και πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Μάμαντος Σταματία Βογιατζή «600 εκθέτες από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη ήρθαν στον Άγιο Μάμα, ενώ οι αιτήσεις για συμμετοχή εμπόρων ήταν περισσότερες από τους χώρους που διατίθενται.

Η κ.Βογιατζή υπογράμμισε ότι ο ΕΠΟΚΑΜ παρέχει υψηλές υπηρεσίες ύδρευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και ασφάλειας στους εκθέτες.

aetoshal.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris