" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Απο 23 Αυγούστου στη Θήβα

Στις 23 Αυγούστου (εννιάμερα της Παναγίας) ξεκινά και φέτος η εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των ...
Θηβών, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία (Κοίμηση της Θεοτόκου).

Σύμφωνα με την απόφαση 269/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων ( η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.thiva.gr «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διεξαγωγή και οργάνωση της εμποροπανήγυρης στο Δήμο Θήβας έτους 2012») η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και πάλι στο κέντρο της πόλης των Θηβών στην οδό Πινδάρου (ξεκινώντας από την οδό Σκουρτανιώτου και καταλήγοντας στην οδό Μπέλλου) και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Αυγούστου 2012.

Η κλήρωση των δικαιούχων εμπόρων και των θέσεων θα γίνει στις 22 Αυγούστου, μια μέρα πριν την έναρξη και τα είδη που θα πωλούνται, θα είναι τα εξής: είδη ένδυσης - υπόδησης, κοσμήματα, είδη οικιακής χρήσης, CD, λουκουμάδες, χαλβά, κουδούνια και παραδοσιακά είδη δώρων, βιβλία κ.λ.π.

ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1. Τα κινούμενα επί της οδού Πινδάρου οχήματα θα κινούνται υποχρεωτικά στην οδό Δίρκης με την υφιστάμενη κατεύθυνση.

2. Στο τμήμα της οδού Πινδάρου, από Οιδίποδος έως Αντιγόνης, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος διέλευσης τουλάχιστον 4,00μ. για λόγους αποκλειστικά και μόνο πυρασφάλειας.

3. Θα απαγορευτεί η στάθμευση στο ανωτέρω τμήμα της οδού Οιδίποδος.

4. Τα ταξί θα εισέρχονται από την Επαμεινώνδου στην οδό Βουρδουμπά και θα μπορούν να σταθμεύουν και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού αυτής.

5. Από την οδό Κέβητος θα μπορούν να εισέρχονται αυτοκίνητα στην οδό Πινδάρου αντίθετα από τη συνήθη πορεία, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα επικείμενα πάρκινγκ.

6. Από την οδό Τσεβά μέχρι την οδό Μπέλλου τα οχήματα θα κινούνται κανονικά.

7. Όλοι οι κόμβοι με την οδό Πινδάρου θα διατηρηθούν μη εκμεταλλεύσιμοι από εμπόρους σε όλο το πλάτος έκαστου κόμβου για την αποφυγή συνωστισμού πάγκων και οχημάτων.

8. Θα απαγορευτεί η στάθμευση στην οδό Πολυνείκους.

9. Για την ασφαλή κίνηση των πεζών θα διατηρηθούν χαμηλές ταχύτητες ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.

10. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν από κατάλληλη σήμανση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris