" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Λουκέτα μαγαζιών στον Πειραιά

Επιδημία λουκέτων και στον Πειραιά

SΟS ΕΚΠΕΜΠΕΙ ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, με αφορμή τα 82 λουκέτα σε εμπορικά καταστήματα μέσα στο 2009, κυρίως στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης, εξαιτίας, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρός του κ. Βασίλης Κορκίδης, του παράνομου και καταχρηστικού υπαίθριου εμπορίου, ειδικά στο παζάρι.
Οι έμποροι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον αριθμό, αλλά κυρίως από τον ρυθμό με τον οποίο κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα λιανικής και για τον λόγο αυτό, με επιστολή τους προς τους κυρίους Καραμανλή, Παπανδρέου, Σιούφα και τους βουλευτές της Α΄ Πειραιά, ζητούν κάθε δυνατή βοήθεια. Όπως επισημαίνουν, «έναν χρόνο από το ξέσπασμα της πλέον ιδιόμορφης και πρωτόγνωρης χρηματοπιστωτικής κρίσης, η επικίνδυνη έξαρση και κατάληψη του Πειραιά από παραεμπόριο και παραοικονομία καθιστά πλέον πρακτικά αδύνατη τη λειτουργία των καταστημάτων, οδηγεί πολλά μικρά από αυτά σε αφανισμό».
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Σημείωση:
Να μην τον ενοχλεί τον κ. Κορκίδη το παζάρι του Πειραιά και γενικά το υπαίθριο εμπόριο.
Άς ξεκινήσουν οι μαγαζάτορες να πωλούν φτηνά και τότε θα τα βγάζουν πέρα.
Και εαν θέλουν, ας μαζευτούν κάποιοι από αυτούς να αγωνιστούν δίπλα μας να εκδιωχτεί το παράνομο υπαίθριο και το παράνομο στεγασμένο εμπόριο.
Εμείς φωτογραφίζουμε το παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Το παράνομο στεγασμένο εμπόριο γιατί δεν τον ενοχλεί; Μήπως είναι καλό να το υποκρύπτουν; Λίγο από σοβαρότητα δεν βλάπτει!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris