ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2009

Παταγώδης αποτυχία το παζάρι της Νέας Κίου

Δυστυχώς για άλλη μια φορά βγήκα αληθινός. Το παζάρι στην Νέα Κίο, απέτυχε παταγωδώς.
(επισημάνθηκε έγκαιρα με άρθρο μου, την Τρίτη 23 Ιουνίου στην ιστοσελίδα)
Τα ιδιωτικά παζάρια κύριοι, θέλουν πολύ μεράκι, σύνεση και επίπονη προσπάθεια, για να τραβήξουν τον καταναλωτή. Χωρίς διαφήμιση δεν γίνεται τίποτα. Οι κύριοι διοργανωτές, εξέδωσαν μια ανακοίνωση σε κόλα Α4 και με αυτόν τον τρόπο, νόμισαν ότι κάνουν διαφήμιση και θα προσελκύσουν κόσμο. Ούτε η γειτονιά δεν επισκέφτηκε το παζάρι. Και δεν λυπάμαι καθόλου τους διοργανωτές. Λυπάμαι τους συναδέλφους μου, που πήγαν στο παζάρι και ούτε τα χρήματα για τα διόδια επιστροφής δεν είχαν. Το γεγονός, ότι χτές Σάββατο, επισκέφτηκα το παζάρι και οι συναδέλφοί μου, μας υποδέχτηκαν σαν σωτήρες, δεν με χαροποιεί. Με γεμίζει με πολλές σκέψεις.
Είναι κακό να σου δίνει κάποιος Δήμαρχος το καλύτερο κομμάτι της πόλης του και εσύ να το καταστρέφεις.
Δυστυχώς, το παζάρι πήγε σε λάθος χέρια και κάηκε!!
Ας πρόσεχαν.
Τα ιδιωτικά παζάρια κύριοι, θέλουν μυαλό και κότσια..