" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

DOCUMENTO:Η εμποροπανήγυρη του δήμου Μεταμόρφωσης ολοκληρώθηκε με… επιτυχία (εικόνες)

Παρά τον εμφανέστατο κίνδυνο και τον έντονο προβληματισμό που προκάλεσαν οι εικόνες από την εμποροπανήγυρη στον δήμο Μεταμόρφωσης με τους πολλούς πάγκους, τον συνωστισμένο κόσμο στην εκκλησία και στους δρόμους και τα πολύ… χαλαρά μέτρα, το πανηγύρι ολοκληρώθηκε κανονικά.

Έτσι, για δεύτερη ημέρα χθες Πέμπτη 6/8 ο κόσμος έκανε χαλαρός τη βόλτα του και πήγε και στην εκκλησία να προσκυνήσει. Αν και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έστειλε αυτόπτης μάρτυρας στο documentonews.gr εμφανίζονται αρκετοί να φορούν μάσκες, πολύς κόσμος δεν έλαβε κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης. Ούτε καν αυτό της απόστασης. Κάτι που βαρύνει με ευθύνες τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα και όλες τις αρμόδιες δημοτικές αρχές.

Σημειώνεται ότι ναι μεν οι εμποροπανηγύρεις επιτρέπονται βάσει νόμου σε αντίθεση με τα πανηγύρια (τα λεγόμενα κρασοπανήγυρα, με χορό κτλ) αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα χαλαρά μέτρα προστασίας και τον συγχρωτισμό.

Όπως γράψαμε και την Πέμπτη, για την πρώτη ημέρα του πανηγυριού (Τετάρτη 5/8) αφενός είναι απολύτως κατανοητό οι μικροπωλητές και όλοι όσοι πασχίζουν για να βγάλουν τα προς το ζην τους από τη διοργάνωση των πανηγυριών αφετέρου δεν πρέπει να γίνεται πάτημα για να μην τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα. Μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει η ίδια η κυβέρνηση.

Στον εν λόγω δήμο βέβαια υπάρχουν και κάποιες… ιδιαιτερότητες, όπως αναφέρει στο documentonews.gr αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος.-Ο δήμαρχος φέρεται να υποστηρίζει πως είναι παιδί της ΝΔ και ότι έχει προσωπική φιλία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

-Η Γενική Γραμματέας του δήμου, Πετρούλα Μπαστέα, ήταν αντιδήμαρχος Βύρωνα επί δημαρχίας… Χαρδαλιά.

-Στον δήμο Μεταμόρφωσης κατοικεί ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris