" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ στη ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ( έναντι του para thin alos ) από 15-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.







Με γνώμονά μας, τη φιλοξενία της τοπικής κοινωνίας & την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, συνεχίζουμε και προσφέρουμε
την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ μας ΠΑΖΑΡΙ, 
στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ( έναντι του para thin alos )
από 15-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018,
σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλαίσθητα εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκών προδιαγραφών , προσφέροντας χαμηλές τιμές σε αξιόπιστα προϊόντα, συνδυάζοντας τη φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας, με την δίψα του καταναλωτικού κοινού, για φτηνές και έξυπνες αγορές,  που προσφέρουν  με σεβασμό και επαγγελματικότητα, υπαίθριοι έμποροι,  μέλη του Συνδικάτου Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος, από όλη τη χώρα.

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, ευχαριστεί από καρδιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαχάρως, το οποίο ομόφωνα αποδέχτηκε το αίτημά μας,  για την δημιουργία της Καλοκαιρινής Αγοράς.
Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλους μας τις δυνάμεις, για την καλύτερη παρουσίαση, με τη σημείωση, ότι είμαστε υπέρμαχοι στην προσφορά  <<κοινωνικής & πολιτιστικής δράσης>>, όπου αυτή μας ζητηθεί.

Αξίζει να μάθετε
Ο τόπος που μας φιλοξενεί
  Η Ζαχάρω είναι κωμόπολη της νοτιοδυτικής Ελλάδας στη δυτική Πελοπόννησο. Διοικητικά ανήκει στον νομό Ηλείας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Την πόλη διασχίζει η Εθνική Οδός GR-9/E55 που συνδέει την Πάτρα με την Καλαμάτα. Η Ζαχάρω απέχει από τον Πύργο 32 χιλιόμετρα (νοτιοδυτικά), από τα Κρέστενα 17 χιλιόμετρα (νότια), 24 χιλιόμετρα από την Ολυμπία (νοτιοδυτικά), περίπου 30 χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία (βόρεια) και 90 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα (βορειοδυτικά). Φημίζεται για τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες, την παρακείμενη Λίμνη του Καϊάφα και τα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κωμοπόλεις της Ηλείας.
ΖΑΧΑΡΩ
Η Ζαχάρω είναι ένας νέος και οργανωμένος δήμος. Διαθέτει παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο, εκκλησίες, ταχυδρομείο, αστυνομικό Τμήμα, δικαστικό κατάστημα, κέντρο υγείας, εφορία,τράπεζες και σιδηροδρομικό σταθμό.
 Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ και δημοτικό γυμναστήριο ανοιχτό για το κοινό.
Στην Κεντρική πλατεία, που είναι πολύ κοντά στην εθνική οδό, υπάρχουν πλατάνια. Πολιούχος της Ζαχάρως είναι ο Άγιος Σπυρίδων,
ο οποίος εορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα τοπικής αργίας.
Η Ζαχάρω αποτελεί την έδρα του Δήμου Ζαχάρως, ενώ και παλαιότερα αποτελούσε έδρα του
ομώνυμου Καποδιστριακού δήμου.

Παραλία Ζαχάρω

Αμμώδεις, με κρυστάλλινα νερά, άλλες ιδανικές για θαλάσσια σπορ, άλλες για χαλάρωση και ηρεμία, πολλές βραβευμένες με γαλάζια σημαία. Άλλες τις στολίζουν τα κρινάκια της θάλασσας και άλλες τα  πεύκα.

 ΑΞΙΖΕΙ  ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

Λίμνη Καϊάφα
Η Λίμνη Καϊάφα είναι λίμνη της Ελλάδος στην Πελοπόννησο ,  στην Ηλεία στην λουτρόπολη Καϊάφα. Αποτελεί υδροβιότοπο , τον δεύτερο σπουδαίο στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας
μετά το οικοσύστημα του Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς, περί τα 50 χλμ βορειότερα.

Καταρράκτες Νέδα
 Η Νέδα είναι ποτάμι της Πελοποννήσου που βρίσκεται  στα σύνορα των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας.
Πηγάζει από το όρος Λύκαιο, ρέει προς τα δυτικά και εκβάλλει στο Ιόνιο πέλαγος, μεταξύ των ακτών της Κυπαρισσίαςκαι της Ζαχάρως. Το μήκος της είναι 32 χιλιόμετρα.

Ναός Επικούριου Απόλλωνα
Ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Ο κλασικός ναός είναι θεμελιωμένος πάνω στο φυσικό βράχο του όρους Κωτιλίου σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο.
Μίνθη
Η Μίνθη είναι βουνό της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου με υψόμετρο 1.221 μέτρα. Βρίσκεται στα κέντρο της πρώην επαρχίας Ολυμπίας. Στους πρόποδες του βουνού αυτού είναι χτισμένο και το ομώνυμο χωριό σήμερα δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ζαχάρως.
Όρος Λαπίθας
Ο Λαπίθας είναι βουνό στα νότια της Ηλείας. Στους προποδές του είναι οι αρχαίες πόλεις Αίπυ, Σαμικό και Αρήνη. Ψηλότερη κορυφή του είναι η Ξηροχόρτι με 821 μέτρα υψόμετρο, και από τις πλαγιές του ξεκινούν μερικοί παραπόταμοι του Αλφειού ποταμού
Παραλία Έλαια
Η παραλία Ελαία είναι τεράστια, με χρυσαφένια άμμο και καταγάλανα νερά. Κατά μήκος της αφήνουν κάθε χρόνο τα αυγά του οι θαλάσσιες χελώνες με την περιοχή να εντάσσεται στις προστατευόμενες περιοχές της Τριφυλίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris