" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ στη ΖΑΧΑΡΩ (15 έως 24 Ιουνίου)!!

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει, ότι μετά από πολλές  προσπάθειες εξασφάλισε τη δημιουργία  10 ήμερης Εμποροπανήγυρης, στον ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ στην ΖΑΧΑΡΩ Νομού ΗΛΕΙΑΣ, από 15 έως 24 Ιουνίου
.
ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ (κομπλέ- σκεπαστό- ρεύμα )

Προτιμήσαμε αυτή την ημερομηνία λόγω του γεγονότος ότι τα σχολεία είναι κλειστά και η ΖΑΧΑΡΩ , αυτή την περίοδο κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες μιας και αποτελεί το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  τουριστικό θέρετρο του Νομού, αφού διαθέτει τις ομορφότερες παραλίες

Αναμένονται επισκέπτες από ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΚΡΕΣΤΕΝΑ-ΠΥΡΓΟ-ΦΙΛΙΑΤΡΑ κ.τ.λ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ :
~ΤΗΛΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SKAI-ANT1
~ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ  της ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ
~60 ΑΕΡΟΠΑΝΟ ΚΑΘΕΤΑ ΔΡΟΜΩΝ
~ 15.000 ΔΙΠΤΥΧΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ door to door
~2.000 ΑΦΙΣΕΣ θα τοποθετηθούν σε:
ΖΑΧΑΡΩ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΠΥΡΓΟ-ΚΡΕΣΤΕΝΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ:
Η Ζαχάρω είναι πόλη της νοτιοδυτικής Ελλάδας στη δυτική Πελοπόννησο. Διοικητικά ανήκει στον νομό Ηλείας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Την πόλη διασχίζει η Εθνική Οδός GR-9/E55 που συνδέει την Πάτρα με την Καλαμάτα. Η Ζαχάρω, απέχει από τον Πύργο 26 χιλιόμετρα (νοτιοδυτικά), από τα Κρέστενα 17 χιλιόμετρα (νότια), 24 χιλιόμετρα από την Ολυμπία (νοτιοδυτικά), περίπου 25  χιλιόμετρα από την Κυπαρισσία (βόρεια) και 90 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα (βορειοδυτικά). Φημίζεται για τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες, την παρακείμενη Λίμνη του Καϊάφα και τα Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κωμοπόλεις της Ηλείας.
Η Ζαχάρω είναι ένας νέος και οργανωμένος δήμος. Διαθέτει παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο, εκκλησίες, ταχυδρομείο, αστυνομικό Τμήμα, δικαστικό κατάστημα, κέντρο υγείας, εφορία,τράπεζες και σιδηροδρομικό σταθμό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο μπάσκετ και δημοτικό γυμναστήριο ανοιχτό για το κοινό.
Στην Κεντρική πλατεία, που είναι πολύ κοντά στην εθνική οδό, υπάρχουν πλατάνια. Πολιούχος της Ζαχάρως είναι ο Άγιος Σπυρίδων, ο οποίος εορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα τοπικής αργίας.
Η Ζαχάρω αποτελεί την έδρα του Δήμου Ζαχάρως, ενώ και παλαιότερα αποτελούσε έδρα του ομώνυμου Καποδιστριακού δήμου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris