Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΠΑΖΑΡΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ !!!

ONΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ του ΒΟΛΟΥ
ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Δευτεροβάθμιο  Συνδικαλιστικό Όργανο) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει, ότι σε συνεργασία ,με το ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ , διοργανώνει μεγάλη Εμποροπανήγυρη ( 334 εμπορικές θέσεις ) στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ από 08 έως και & 14  Ιουλίου 2015, με εκθεσιακά ευρωπαϊκού επιπέδου(όπως αυτή της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ) , διαστάσεων 3 χ3 μ., τέντα, & ολική κάλυψη του χώρου, με μοκέτα
(βλέπε φωτο)..
ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
- Ονοματεπώνυμο ή την Επωνυμία του αιτούντος
- Όνομα Πατρός
- Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή θεωρημένο διαβατήριο
για αλλοδαπούς, με την αντίστοιχη άδεια παραμονής σε ισχύ
- Διεύθυνση κατοικίας
- ΑΦΜ και ΔΟΥ
- Αριθμό τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση αν υπάρχει
- Πωλούμενο είδος
2. Απόδειξη Ταμειακής μηχανής.
3. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ ή επανεκτύπωση δραστηριότητας από το TAXISNET.
Η άδεια συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη θα εκδίδεται έως 4 ημέρες πριν την έναρξη της εμποροπανήγυρης και ΔΕΝ θα χορηγείται, αν δεν προσκομίζει έκαστος ενδιαφερόμενος βεβαίωση εξόφλησης  από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας,( για τα κατασκευαστικά, ηλεκτρολογικά, φύλαξη, καθαριότητα κ.τ.λ.) και τη βεβαίωση εξόφλησης των τελών χρήσης για τον Δήμο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ