" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: πρόστιμο 5.000 ευρώ & αυτόφωρη διαδικασία σε μικροπωλητή, για 6 καλαμπόκια !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΠΡΟΣ: Αποδέκτες σύμφωνα με Απόφαση
Αριθ. Πρωτ. εξερχ. 156/19-06-2015

Θ Ε Μ Α: «K α τ α γ γ ε λ ί α.»
  Κ α τ α γ γ έ λ ο υ μ ε   τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βύρωνα και ιδιαίτερα το Δήμαρχο αυτού κύριο ΚΑΤΩΠΟΔΗ Γρηγόριο, ο οποίος, προχθές, ημέρα Τετάρτη και ώρες 22.00΄ ,στο Θέατρο Βράχων, στον Βύρωνα, κατά τη διάρκεια συναυλίας,  έστειλε υπαλληλικό προσωπικό με την παρουσία Αστυνομικής δυνάμεως να καταστρέψει με σπρέι και άκουσον,άκουσον, να κατάσχει την ποσότητα των έξι (6) τεμαχίων ψημένων καλαμποκιών, τα οποία πουλούσε προς ενάμισυ (1,50) € έκαστον, κόβοντας αποδείξεις από ταμειακή μηχανή που διατηρεί νόμιμα.
Οι Αστυνομικοί, αφού πέρασαν χειροπέδες στον μικροπωλητή και βιοπαλαιστή κύριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Λεωφόρο Καβάλας, για λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογράφησή του εμπρόσθια και πλάγια και στη συνέχεια τον παρέπεμψαν στον αξιότιμο κύριο Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου, αυτός καταβάλει άμεσα το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000,00) € ή σε αντίθετη περίπτωση στη φυλάκισή του στη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού.
Ο προαναφερόμενος μικροπωλητής αδυνατεί να καταβάλει το εν λόγω χρηματικό ποσό, επειδή μόνος του συντηρεί την καρκινοπαθή μητέρα του και δεν δύναται, επιπρόσθετα, να συνεισφέρει ούτε τα τέλη χρήσης κοινοχρήστου χώρου για να εργαστεί, τα οποία καταβάλλουμε εμείς οι υπόλοιποι μικροπωλητές.
Κατόπιν των παραπάνω αναγραφομένων, έχοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και όχι σε Δημάρχους που ακολουθούν αλλοπρόσαλλους δρόμους, ευελπιστούμε στην αθώωση και απαλλαγή πάσης κατηγορίας του ανωτέρω νόμιμου μικροπωλητή.
Για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινήσεις, παρακαλο΄με όπως απευθύνεστε στον υπογράφοντα Γενικό Γραμματέα κύριο ΨΥΚΟ Δημήτριο, τηλ. 6938897238.


ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ,  19/06/2015
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΨΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris