" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Σε λίγο θα στήνουν και… μίνι μάρκετ στους δρόμους

Σε λίγο θα στήνουν και… μίνι μάρκετ στους δρόμους
ΡΟΔΟΣ:
Την ώρα που οι μικροέμποροι κι επιχειρηματίες του νησιού μας δίνουν μάχη προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις και να επιβιώσουν οικονομικά, υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, των φόρων και των χαρατσιών, την ίδια ώρα η πολιτεία με τους ανύπαρκτους ελεγκτικούς της μηχανισμούς αφήνει ανεξέλεγκτες τις ομάδες που αλωνίζουν με το παραεμπόριο.

Δείγμα που επιβεβαιώνει το παραπάνω, αποτελούν οι καταγγελίες συμπολιτών μας από την περιοχή του Φαληρακίου, ότι δηλαδή το τελευταίο χρονικό διάστημα, ομάδες αθίγγανων στήνουν υπαίθριους πάγκους σε κεντρικά σημεία της τουριστικής περιοχής, πουλώντας κάθε είδους φρούτα! Το περιστατικό έχει καταγγελθεί και στην αστυνομία, αλλά μέχρι σήμερα κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί.

Σημειώνεται ότι και στις παραλίες του νησιού μας, αντίστοιχες ομάδες, έχουν ξεκινήσει να πωλούν από αναψυκτικά μέχρι και καφέδες(!) εντελώς παράνομα και παράτυπα. Όλο αυτό βεβαίως, πέρα από τα έσοδα που στερεί το κράτος, ζημιώνει σε τεράστιο βαθμό τις υγιείς επιχειρήσεις κι επιχειρηματίες, οι οποίοι δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris