" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ :Ξεκινά η 37η Γιορτή Βιβλίου

ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ξεκινά η 37η Γιορτή Βιβλίου
Η αγαπημένη Γιορτή Βιβλίου μπαίνει στην 37η χρονιά διοργάνωσής της. Με νέο αέρα και ιδέες, με άλλη επικοινωνιακή πολιτική, μας συστήνεται κι αλλάζει τοπίο.
Ξεκινά η 37η Γιορτή Βιβλίου
Καταδύεται στον παλλόμενο αστικό ιστό και συστήνει ξανά στο κοινό ένα κτίριο εμβληματικό μοναδικής ιστορίας: το Ωδείο Αθηνών. Σε αυτόν τον χώρο θα στηθεί η γιορτή φέτος, αρχής γενομένης από σήμερα έως τις 15 Ιουνίου. Ο αθηναϊκός θεσμός που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (ΣΕΒΑ) από φέτος κατεβαίνει στην καρδιά της πόλης και σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ωδείου επιδιώκει να δημιουργήσει έναν νέο πυρήνα συνάντησης, διαλόγου, γιορτής της πόλης με όχημα το βιβλίο. Την έκθεση «Η Αθήνα διαβάζει» θα εγκαινιάσει, απόψε, στις 7 μ.μ., ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Θα ακολουθήσει συναυλία από τη Σχολή Τρομπέτας του Ωδείου Αθηνών. Oλες τις ημέρες θα υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Σποτάκια
Ηδη γνωστοί συγγραφείς (Κουμανταρέας, Σωτάκης, Χωμενίδης) σε βιντεάκια που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ μιλάνε για την προσωπική διαδικασία της συγγραφής. Επίσης ραδιοφωνικά σποτάκια που εκκινούν από τις πρώτες αράδες βιβλίων εμβληματικών (όπως η Δίκη του Κάφκα) καταλήγουν στη "Γιορτή Βιβλίου" του στο Ωδείο Αθηνών. Οι επισκέπτες μπορούν να προσεγγίσουν εύκολα το Ωδείο Αθηνών μέσω του μετρό (στάση Ευαγγελισμός). Οι ώρες λειτουργίας της: Δευτέρα - Πέμπτη (6:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.), Παρασκευή και Σάββατο (6:00 μ.μ. - 10:30 μ.μ.), Κυριακή (11:00 π.μ. - 2:30 μ.μ. και 6:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris