ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Υποβολή δικαιολογητικών έως 31 Ιανουαρίου.

ΕΩΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  η υποβολή δικαιολογητικών.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν η συμμετοχή τους στις Εμποροπανηγύρεις έτους 2014, όπως προσέλθουν στα γραφεία μας ακολουθώντας τον παρακάτω πίνακα με τη σημείωση, ότι το Συνδικάτο μας θα εξυπηρετεί μόνο τα μέλη εκείνα που το εξουσιοδοτούν από την αρχή του έτους αποκλειστικά και μόνο ως κύριο εκπρόσωπό τους.
Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι ο Φορέας μας θα συμμετάσχει δυναμικά σε όλες τις Εμποροπανηγύρεις του έτους 2014, που λαμβάνουν χώρα πανελλαδικά.