" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Παζάρι στο Κιλκίς.

Ξεκίνησε χτες  (Τετάρτη) η Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, σε μια χρονιά που η πρωτεύουσα του νομού μας γιορτάζει τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού βίου της. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 8 μμ, στη Πλατεία Δημαρχείου, ενώ κατά τη διάρκεια του 5νθήμερου θα πλαισιώσουν τη μεγάλη γιορτή διάφορες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, οι απογευματινές εκδηλώσεις με χώρο διεξαγωγής την 21η Ιουνίου, θα ξεκινούν στις 7:30 το απόγευμα. 
Η ώρα έναρξης όμως για το κλείσιμο των οδών που απαιτείται, για λόγους προετοιμασίας των εκδηλώσεων, λογίζεται τρεις ώρες πριν από κάθε εκδήλωση, και πέρας των εκδηλώσεων η δωδεκάτη νυχτερινή.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 5/9 και το Σάββατο 7/9 απαιτείται το κλείσιμο της 21ης Ιουνίου και η απομάκρυνση των οχημάτων κατά το τμήμα της από Σόλωνος έως Βενιζέλου από τις 16:30, ενώ την Παρασκευή 6/9 και την Κυριακή 8/9 απαιτείται το κλείσιμό της κατά το τμήμα της από Περικλέους έως Βενιζέλου από τις 15:00.

Ο Δήμος Κιλκίς ζητεί την κατανόηση των οδηγών και παρακαλεί θερμά όπως τηρηθεί η μη στάθμευση των οχημάτων από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους, κατά τις προαναφερθείσες ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris