" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα


Τρία χρόνια μετά τον επιτυχημένο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της μουσικής στις πόλεις του νομού Ηλείας (Πύργος, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Γαστούνη), ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα (19-20/6) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην πόλη της Αμαλιάδας ειδικά αυτές που έχουν δωρεάν πρόσβαση για το κοινό. Στην πλατεία Ελευθερίας / Σκακιέρα (εφηβικά μουσικά σχήματα), στον κεντρικό πεζόδρομο (κεντρική σκηνή), στην πλατεία Μπελογιάννη (Ωδεία και μουσικοί στο δρόμο, AcroYoga) και στο Κ.Α.Π.Η. (παραδοσιακή μουσική / χορός).
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής κατάφερε να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους, ανέδειξε τους νέους καλλιτέχνες και ένωσε καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή.
http://madmedia.gr/56073/evropaiki-giorti-tis-mousikis-oloklirothikan-me-terastia-epitychia-oi-ekdiloseis-stin-amaliada-foto-video 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris