" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εκποίηση - Παζάρι Βιβλίου στο Εμπορικό Κέντρο Avenue

Η Εκποίηση – Παζάρι Βιβλίου 2012 οργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) στο Εμπορικό Κέντρο Avenue, από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου.


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα: 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή: κλειστά.


Οι Έλληνες εκδότες, αποφάσισαν την διοργάνωση της εκδήλωσης και σε άλλα μέρη, ώστε να μπορέσει περισσότερο κοινό να επωφεληθεί αγοράζοντας ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑ, ακόμη και με 50 λεπτά, βιβλία που έως τώρα έμεναν αδιάθετα στις αποθήκες των εκδοτικών οίκων.

Αυτή τη φορά από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Avenue – Λεωφόρος Κηφισίας 41-47 Παράδεισος Αμαρουσίου.

100 εκδότες εκποιούν 150.000 βιβλία. Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση - παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2006 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2007 η το 2008.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς - μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Η εκποίηση θα λειτουργήσει για 20 μόνον ημέρες στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Avenue.

Το σωματείο Εκδοτών ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους που εκποιεί ώστε να τηρούν τα κριτήρια κατ αρχήν της έκδοσης πέντε χρόνια πριν αλλά και της τιμής πώλησης που δεν μπορεί να είναι παρά με έκπτωση 70% τουλάχιστον.

Όλα τα βιβλία έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα που περιέχει τον τίτλο του βιβλίου τον κωδικό αλλά και την τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε να ξέρει το κοινό την τιμή του πριν το αγοράσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris