" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πλήθος κόσμου,στο Δρέπανο Κοζάνης.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πανήγυρη που πραγματοποιήθηκε στο Δρέπανο Κοζάνης, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος. Το χωριό έβαλε τα γιορτινά του τιμώντας τη θρησκευτική γιορτή και την εμποροπανήγυρη που έγινε στον περίγυρο της εκκλησίας, όπου είχαν εγκατασταθεί πάγκοι μικροπωλητών, αλλά και λούνα παρκ.
Έτσι μικροί και μεγάλοι επισκέφτηκαν τον Nαό για να προσκυνήσουν την εικόνα και να ανάψουν ένα κεράκι ζητώντας την επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος τον Μέγας Εσπερινό, ενώ ανήμερα της εορτής, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Από την άλλη, είδη ένδυσης, οικιακού εξοπλισμού, υπόδησης, πλαισίωσαν τους περισσότερους πάγκους, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και ο παραδοσιακός χαλβάς και τα ψητά καλαμπόκια. Πλήθος ψησταριών επίσης με κάθε είδους εδέσματα είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία προκαλώντας… το πλήθος με τις μυρωδιές και την τσίκνα. Η κίνηση ήταν μεγάλη και έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο στα σημεία όπου εκτείνονταν οι μικροπωλητές, καθώς και στα καταστήματα που λειτουργούσαν στο χωριό, τα οποία πήραν μια μικρή οικονομική ανάσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris