" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Περί τραμπουκισμών ο λόγος


Για βίαια επίθεση εναντίον του κατηγορεί ο Μέλλος Σταμάτης, την παράταξη.........
Δημοσίευση ως έχει

Σταμάτης Μέλλος Ρέντης: 15/09/09
επ. Δημοτικός Σύμβουλος Ρέντη
Θεσσαλονίκης 9 τκ 18233
Τηλ:2104924413-6974144425
www.mellosstamatis.com

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

΄ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ΄

Άνανδρη - Αντιδημοκρατική επίθεση δέχτηκα με ύβρεις, σπρωξιές , εμπόδια και φραγμό του δρόμου για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου μου, από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Ιωακειμίδη Ν.ΜΑΥΡΟΥΚΛΗ παρουσία των δημοτικών συμβούλων κκ. Μαρτίνου Γεώργιου και Λεγάκη Γεώργιου στη Κεντρική πλατεία Ρέντη.
Η δημοτική αρχή Ιωακειμίδη μη μπορώντας να επιβληθεί με πολιτικά επιχειρήματα για τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ μου σε ότι αφορά τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του δημοτικού συμβουλίου εις ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ του Ρέντη, καθώς και για την Οικογενειοκρατία, Παρεοκρατία, τις Διευθετήσεις προσωπικών επιλογών
(διορισμό μονίμου υπαλλήλου της ΣΥΖΥΓΟΥ του Δημάρχου στο δήμο Ρέντη), την εκχώρηση προνομίων σε ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, την ακατάσχετη ρουσφετολογία και την αλαζονεία, προσπαθεί να επιβληθεί με ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ γυρνώντας τον Δήμο μας στην εποχή 1968- 1974.
Αν και ανησυχώ πλέον δικαιολογημένα για το ενδεχόμενο οι ΄ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ΄ να επεκταθούν και σε συγγενικά μου πρόσωπα, θα συνεχίσω δυναμικά με όλες και όλους εσάς την αντιπολιτευτική μας ΠΟΡΕΙΑ για έναν καλύτερο Ρέντη.
Όλοι μαζί δυνατά για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο δήμο μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris