" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Διαφορετικές απόψεις για την εμπορικότητα της Εμποροπανήγυρης Κυπαρισσίας

Κλείνει σήμερα το παζάρι της Κυπαρισσίας και οι γνώμες μεταξύ των συναδέλφων διύστανται για την εμπορικότητα της Εμποροπανήγυρης. Άλλοι όπως αναφέρουν πήγαν καλά και άλλοι πήραν την κατιούσα.

Αναδημοσίευση από Κυπαρισσία radio 936 F.M.

ΜΕ λαμπρότητα κι επισημότητα γιορτάστηκε η Υψωση του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία παρουσία πλήθος πιστών και επισήμων. Το πρωί πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου και ακολούθως έγινε η Λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιερής Εικόνας στους δρόμους που διεξάγεται το Πανηγύρι. Απο το διήμερο που πέρασε δεκάδες λεωφορεία με πιστούς ήρθαν να προσκηνύσουν στην περιοχή μας και να γευθούν αλλά και να αγοράσουν πραμάτεια απο τους εμπόρους οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται απο την Αθήνα.
Πλήθος επισήμων λόγω της προεκλογικής περιόδου κατέκλυσαν την περιοχή εκτός απο το Νομάρχη Μεσσηνίας και την υφυπουργό Απασχόλησης μαζί με τους κ. Λαμπρόπουλο, Κουσελά και αρκετοί πολιτευτές. Ευχές για υγεία έδωσε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις για την διατήρηση του θεσμού και την γιορτή της πόλης που αποτελεί ορόσοημο για δεκατίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris