" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Σιωπά ο Δήμαρχος Γυθείου, για τις παρανομίες του παζαριού

Τι κρύβεται πίσω από το ΠΑΖΑΡΙ ΓΥΘΕΙΟΥ κύριε Δήμαρχε;
Ξέρετε κύριε Βολάκο ότι αυτό αποτελεί ευθεία παράβαση νόμου;
Μήπως η τοποθεσία και η παράνομη διεργασία είναι το αποτέλεσμα εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων;
Γιατί δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι του ελληνικού κράτους στο Γύθειο;
Όλα γίνονται για τα μάτια της ωραίας ......Ελένης;
Η Τροία κατακτήθηκε με πόλεμο Δήμαρχε.
Στην σημερινή εποχή βασιλεύει ο Νόμος.
Και νά' σαι σίγουρος πως θα εφαρμοστεί και στο Γύθειο.

Σήμερα προχωρήσαμε σε εξώδικη διαμαρτυρία
Ιδού το πλήρες κείμενο

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ


ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Του Ενιαίου Συνδικάτου Σωματείων Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών Ελλάδος Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε (Πρων Ε.Σ.Σ.Μ.Ε) «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Νέα Πορεία», «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», «Λόρδος Βύρων» και «Πανελλήνιος Σύνδεσμος», που εδρεύει στους Άγιους Αναργύρους Αττικής (οδός Ν. Πλαστήρα αρ. 44) και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π Ρ Ο Σ
Το Δήμο Γυθείου, που εδρεύει στο Γύθειο Λακωνίας και εκπροσωπείται νόμιμα

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δυνάμει της από 2-7-2009 υποβληθείσας νομίμως αιτήσεώς μας ζητήσαμε την ανάληψη της διοργάνωσης της Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης στο χώρο «Σελινίτσα» για το διάστημα από 14-21 Σεπτεμβρίου 2009.
Η αίτησή μας αυτή μέχρι σήμερα έμεινε στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ αναπάντητη.
Δυστυχώς κατά την έλευσή μας στο Δήμο Γυθείου διαπιστώσαμε με κατάπληξη τα κατωτέρω:
Α) Στο χώρο της διοργάνωσης ευρίσκεται άλλος διοργανωτής ο κ. Στρατούρης Κων/νος, ο οποίος προετοιμάζει τον όλο χώρο.
Β) Κατά την προφορική μας επαφή με υπεύθυνο του Δήμου Σας λάβαμε την εξωφρενική απάντηση ότι στο Δήμο Γυθείου δεν ακολουθείται σχετικά η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, του ν. 2323/1995 όπως αυτός ισχύει, που ρυθμίζει τις εμποροπανήγυρεις και τον τρόπο δημοπράτησης των θέσεων των μικροπωλητών και εμπόρων παζαριών, αλλά προγενέστερος και καταργηθείς από 20ετίας και πλέον νόμο τον 1080/1980.
Επειδή, πρωτίστως, εκπροσωπώντας τα μέλη μας μέλημά μας είναι να εκπροσωπηθούν αυτά σύννομα και να προστατευθούν τα δικαιώματά τους που θεωρούμε ότι θίγονται κατάφωρα. Επειδή ήδη έχουμε παραπονεθεί για τον τρόπο διενέργειας των ανωτέρω στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας Γυθείου, υποβάλλουμε ενώπιόν Σας την παρούσα αίτηση-εξώδικη Διαμαρτυρία μας ζητώντας άμεσα, ήτοι το αργότερο μέχρι την 3η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2009, και ώρα 13.00 (ενόψει του γεγονότος ότι ήδη διενεργούνται εκ μέρους του Δήμου με τη διαμεσολάβηση τρίτων προσώπων, διαδικασίες προετοιμασίας και εξοπλισμού του χώρου με παράγκες) να μας απαντήσετε εγγράφως σχετικά με τα κατωτέρω θέματα:
Α] Για την τύχη της από 2-7-2009 αιτήσεώς μας προς το Δήμο Γυθείου και τους λόγους που αυτή σιωπηρά απορρίφθηκε.
Β] Για τον τρόπο ανάθεσης στον κ. Κων/νο Στρατούρη ή σε άλλον τυχόν ενδιαφερόμενο της ανάληψης της διοργάνωσης των Πανηγυριών και δη της τοποθέτησης παραπηγμάτων κλπ
Επίσης ζητούμε να μας χορηγηθεί ακριβές αντίγραφο της σχετικής με το ζήτημα των Πανηγυριών (διοργάνωση) αποφάσεως της Δημαρχιακής Επιτροπής του Γυθείου, η οποία Σας υπενθυμίζουμε ότι διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 2323/1995, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Αντίκλητό μας ορίζουμε τον Δικαστικό Επιμελητή Πρωτοδικείο Γυθείου Νικόλαο Λεβεντζώνη.
Σας κάνουμε γνωστό ότι τυχόν περαιτέρω εκ μέρους του Δήμου καθυστέρηση ως προς το δικαίωμά μας ενημέρωσης σχετικά με τα όσα αναλυτικά στο παρόν αναφέρουμε, θα λάβουμε ως άρνηση του Δήμου και θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό προκειμένου να διαφυλάξουμε και να προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματα των μελών μας.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς το Δήμο Γυθείου, που εδρεύει στο Γύθειο Λακωνίας και εκπροσωπείται νόμιμα, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.


Γύθειο 3η -9 - 2009
Μετά τιμής
Οι αιτούντες-διαμαρτυρόμενοι
Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών Ελλάδος Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε (Πρων Ε.Σ.Σ.Μ.Ε) «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Νέα Πορεία», «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», «Λόρδος Βύρων» και «Πανελλήνιος Σύνδεσμος», που εδρεύει στους Άγιους Αναργύρους Αττικής (οδός Ν. Πλαστήρα αρ. 44), νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Αντιπρόεδρο του Συνδικάτου και Πρόεδρο του Σωματείου «Ελευθέριος Βενιζέλος» Ντόλο Νεκτάριο του Σταύρου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Γυθείου είναι γνωστός για τις παρανομίες του. Ο Δήμαρχος νομίζει ότι επειδή είναι δικηγόρος μπορεί να παρανομεί όποτε και όταν θέλει, προκειμένου να επωφελείται ο ίδιος και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από τους συμβούλους του του οι οποίοι είναι νομοταγείς έχουν σταματήσει να του λένε ακόμα και καλημέρα. Εύχομαι το Συνδικάτο σας να είναι αυτό που θα δώσει στον Δήμαρχο και τους κολλητούς του ένα μάθημα που θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Καλή επιτυχία στους αγώνες σας.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris