Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Κάλεσμα προς Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχοντας υπόψιν μας, την κατάπτυστη και καθ΄ όλα ψευδή και παραπλανητική ανάρτηση της Ομοσπονδίας πωλητών λαϊκών αγορών(ΠΟΣΠΛΑ) , στην επίσημη ιστοσελίδα τους , laikesagores.com, σύμφωνα με την οποία, ο πρόεδρός της κ. Μουλιάτος Δ., ενήργησε για την  εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης των υπαίθριων εμπόρων- μελών μας και επειδή η διασπορά fake news, σε όποιους επωμίζονται τον τίτλο του Συνδικαλιστή, αποτελεί το ολιγότερο ηθικό παράπτωμα,
Για τους λόγους αυτούς,
 ΚΑΛΟΥΜΕ την ΠΟΣΠΛΑ
να απέχει από κάθε παράνομη ενέργεια και προβείτε άμεσα σε διαγραφή, της συγκεκριμένης ανάρτησης με τον τίτλο
<<Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 534 € εξασφάλισε η ΠΟΣΠΛΑ για τους πωλητές βιομηχανικών ειδών που δραστηριοποιούνται στα παζάρια >>
η οποία οδηγεί σε παραπληροφόρηση, ένα κλάδο, με τον οποίο,  ουδεμία σχέση έχει και επιπλέον η όλη  διαδικασία και το περιεχόμενο της προαναφερόμενης ανάρτησης  , μας οδηγεί σε εποχές Μαυρογιαλούρου.

ΑΛΛΩΣ
Θα καταστεί  υπόλογη  των ως άνω πράξεών της,  ευθυνόμενη για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και υπόλογη  οιασδήποτε  ζημίας ηθικής υποστούν τα μέλη μας ή  και θα υποστούμε στο μέλλον από την εν λόγω παραβατική συμπεριφορά της

ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ <<ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ>>