" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Δελτίο τύπου

 Έκπληκτοι είδαμε στην εκπομπή «Λαϊκών βήμα»  της Ομοσπονδία Λαϊκών αγορών , στο ALERT TV,  τον πρόεδρο της κ.Μουλιάτο να δηλώνει πως αγωνίζεται και για τον κλάδο των αμιγώς υπαιθρίων εμπόρων Θρησκευτικών πανηγυριών και Παζαριών που εδώ και 10 μήνες είναι προκλητικά εκτός οικονομικών ενισχύσεων από τον "κολλητό" του, όπως ο ίδιος διατυμπανίζει, Υπουργό Ανάπτυξης κ..Άδωνι Γεωργιάδη.

Εδώ και 10 ολόκληρους μήνες ο κ.Μουλιάτος έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και τώρα κατόπιν  παρέμβασης  από το Μέγαρο Μαξίμου γιά οικονομική ενίσχυση,έως του ανοίγματος των Εμποροπανηγύρεων, των μελών μας, μετά από οργανωμένες  ενέργειες των συνδικαλιστικών μας οργάνων, θυμήθηκε να αναφερθεί και στους άνεργους χωρίς επίδομα αμιγώς Υπαίθριους εμπόρους.

Ενημερώνουμε τον κ.Μουλιάτο πως η θωρακισμένη BMW του φθάνει έως την οδό Νίκης στο Σύνταγμα, με την υπόδειξη ότι εαν επιθυμεί , να ακολουθήσει την δική μας διαδρομή θα πρέπει να φθάσει με «παπάκι» στην Ηρώδου Αττικού.

Οι αμιγώς υπαίθριοι έμποροι Πανηγυριών & Παζαριών έχουν ισχυρά συνδικαλιστικά όργανα και δεν χρειάζονται καμία βοήθεια , από αυτούς που 10 ολόκληρους μήνες, δεν ήταν σε θέση να εκδώσουν  ούτε ένα δελτίο τύπου συμπαράστασης, υπενθυμίζοντάς τους, ότι τα μέλη τους βιομηχανικών ειδών, τα φιλοξενούμε στις Εμποροπανηγύρεις δίπλα μας.

Από τη πλευρά μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να σφετεριστεί τους αγώνες μας και προπάντων δε, να κάνουν "μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα".με την σημείωση ότι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται 

Με φιλικούς χαιρετσμούς

1.Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας 

2.Σωματείο Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris