ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Σαν από ταινία Χίτσκοκ, το κυριακάτικο παζάρι στο Κοπανάκι.

Οι καταναλωτές δεν ανταποκρίθηκαν στη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Τριφυλίας

Κατά την  χτεσινή  μέρα το παζάρι στο Κοπανάκι λειτούργησε σύμφωνα και με την σχετική υπουργική απόφαση και εν’ συνεχεία ενημέρωση από τον δήμο Τριφυλίας, με τους πωλητές – παραγωγούς να λαμβάνουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τους ίδιους και τους πελάτες.
Ωστόσο, από νωρίς το πρωί, μέχρι το μεσημέρι, ο αριθμός των καταναλωτών που επισκέφθηκε τους πάγκους ήταν πολύ μικρός, με τους πωλητές να μιλούν για πραγματική καταστροφή.


Να σημειωθεί, ότι οι λαϊκές αγορές της Τριφυλίας θα συνεχίσουν να γίνονται με αυστηρά μέτρα και σύμφωνα με τις οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris