Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 13:00 π.μ.:ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στην είσοδο του Δημαρχείου Αθήνας (Λιοσίων 22)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Επιτέλους έφτασε η ώρα της αλήθειας.

Μετά από πρόταση δεκάδων συναδέλφων μας, το Συνδικάτο μας,έχοντας την υποχρέωση απέναντί σας και προς αποφυγή της συρρίκνωσης του επαγγέλματός μας, που όλοι επί σειρά ετών ασκούμε, ενάντια σε αυτούς που για προσωπικούς τους λόγους <<λυμαίνονται>> τις θέσεις στα πανηγύρια όσο και στα <<μόνιμα πόστα>> και για να σταματήσει η παραπληροφόρηση από αυτούς τους κυρίους,  προχωράμε σε ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία αύριο Τρίτη και ώρα 13:00 , έξω από το δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων, Λιοσίων 22.
Όλοι αυτοί που μέχρι πρότινος έβγαζαν παραπλανητικές ανακοινώσεις για τάχα Συνέδρια την μια 20 Φλεβάρη και την άλλη 20 Μάρτη, όχι μόνο τα ακύρωσαν αλλά  τώρα πια κρύβονται μιας και δεν έχουν αιτιολογίες προς τα λιγοστά μέλη τους, το πως κατάφεραν και έγιναν όλοι τους κάτοχοι
<< μόνιμων πόστων >> στην Αθήνα.
Το θράσος τους , ήταν τόσο μεγάλο που κάποιοι από αυτούς προχώρησαν και σε εικονικά διαζύγια.

Επειδή υπάρχει γενικός ξεσηκωμός και κατόπιν αιτήματός σας, κατά την διάρκεια της ειρηνικής και καθιστικής μας διαμαρτυρίας,αντιπροσωπεία με 5 μέλη μας,  θα μεταβεί στο  θα επιδώσει ψήφισμα στον Δήμαρχο κ. Καμίνη, για όλα τα αιτήματα που μας αφορούν, όσο και για την περιβόητη <,ηλεκτρονική κλήρωση>>,παραθέτοντας πειστικά στοιχεία κατάργησης αυτής και επιστροφή στην <<δημόσια κλήρωση>>

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ:
Ο Δήμος Αθηναίων, μετά την ψήφιση του Νόμου 4497/13-11-2017, υποχρεώθηκε για πρώτη φορά, να εκδώσει κανονιστική πράξη σχετικά με τα πανηγύρια που τελούνται εντός των ορίων δικαιοδοσίας του.
Αντισυνταγματικά, για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους ,προχώρησε σε μια ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ απόφαση κανονιστικού περιεχομένου, στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 22-02-2018, με την σημείωση <<Δημοτική βούληση>>!!! δηλ. ρουσφέτι ,
~ το 50% των θέσεων να δίδονται σε δημότες  και το υπόλοιπο ποσοστό 50% σε όλους τους υπόλοιπους, χωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο μας, σε πολίτες Α’ και  Β’ κατηγορίας, αντιβαίνοντας το άρθρο 38 παρ. 6 του προαναφερόμενου Νόμου.
Ο Φορέας μας, για την άμεση και πιστή εφαρμογή του Νόμου και για προάσπιση των νομίμων συμφερόντων των μελών μας, προχώρησε αρχικά σε εξώδικη πράξη διαμαρτυρίας κατά του Δήμου Αθήνας και κατόπιν τούτου  σε: Αίτηση ακύρωσης  και αναστολή εκτέλεσης  στο Συμβούλιο Επικρατείας ( ΣτΕ )
Ο Δήμος Αθηναίων αφήνει να συνεχίζεται, το στημένο παιχνίδι !!! με την περιβόητη <<ηλεκτρονική κλήρωση>>, που κάνει από το προσωπικό του κομπιούτερ, ο περιβόητος Δημητράκης  του 3ου ορόφου της Λιοσίων, στα πανηγύρια & στις Χριστουγεννιάτικες –Πασχαλινές Αγορές, ευνοώντας τα ίδια άτομα που <<οικογενειακά>> λυμαίνονται τόσο τα πανηγύρια της Αθήνας όσο και τα <<μόνιμα πόστα>>.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ:
Επειδή όλοι οι Δήμοι ακολουθούν το παράδειγμα του Δήμου Αθηναίων και σε πολλές των περιπτώσεων αντιγράφουν τις κανονιστικές του, μιας και θεωρείται  leader,  αυτό θα οδηγήσει  να προχωρήσουν σε αποφάσεις του τύπου: << ο κάθε μικροπωλητής να εργάζεται μόνο στο Δήμο που είναι πραγματικά δημότης, χωρίς να μπορεί να εργαστεί και σε άλλες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια>>.
Από την πλευρά μας και
Έχοντας τη συμπαράσταση όλων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, τα οποία συνυπογράφουν, την παρούσα ανακοίνωση,  εν αναμονή της απόφασης από το ΣτΕ ,    για τους λόγους αυτούς &:
~Για να δείξουμε τη δύναμή μας, κόντρα σε αυτούς που επιθυμούν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς,

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
την ΤΡΙΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 13:00 π.μ. στην είσοδο του  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ  της ΑΘΗΝΑΣ (Λιοσίων 22)