ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων

Άνοιξε  το βράδυ του Σαββάτου της πύλες της η ετήσια εμποροπανήγυρη Γόννων, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Στην έναρξη της εμποροπανήγυρης, με παρέα τον Πρόεδρο Γόννων και Ιτέας κ. Γιώργο Μπανιώρα, και κ. Γ. Βλαχοστέργιο αντίστοιχα, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αθ. Καραναστάση, κ. Γ. Νικολάου, κ. Γ. Κυρίτση και κ. Ι. Βλάγκα, υποψηφίους και φίλους του συνδυασμούς του βρέθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει.

«Χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί η αισθητική της εμποροπανήγυρης, ο τρόπος  διάθεσης των χώρων εκμετάλλευσης και γενικά η λειτουργία της. Θέματα τα οποία θα ζητήσουμε να συζητηθούν στα αρμόδια όργανα του δήμου. Εύχομαι τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εμποροπανήγυρης καλές δουλειές.

Καλώ τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν και να στηρίξουν την εμποροπανήγυρη των Γόννων».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris