" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αμύνταιο:Εκατέρωθεν μηνύσεις στο παζάρι, μεταξύ εμπόρων και εφοριακών.


Φλώρινα: Προπηλακίστηκαν εφοριακοί σε εμποροπανήγυρη- Βρήκαν «μαϊμού» ταμειακή μηχανή!

Οι έμποροι κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του κλιμακίου του ΣΔΟΕ

​Αιφνιδιαστικό έλεγχο έκαναν εφοριακοί σε πανηγύρι στο Αμύνταιο Φλώρινας… και έγινε ο κακός χαμός, αφού προπηλακίστηκαν τόσο από τους εμπόρους όσο και από τον κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν κλιμάκιο ελεγκτών από τη ΔΟΥ της Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο, στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων.

Όταν όμως ο εφοριακός ζήτησε από την έμπορο που πουλούσε χαλβά την ταμειακή μηχανή, τα αίματα άναψαν! Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε «μαϊμού» ταμειακή μηχανή και οι εφοριακοί ενημέρωσαν για το πρόστιμο, που φτάνει στα 2.500 ευρώ!

Παράλληλα, ο κόσμος άρχισε να φωνάζει στους εφοριακούς: «Είναι μεγάλη προσβολή αυτό που κάνετε!», «Φύγετε», «Κυνηγάτε τον κοσμάκη!», «Στα μαγαζιά να κάνετε έλεγχο»! Την ίδια ώρα, η γυναίκα που ήταν πίσω από τον πάγκο προειδοποιούσε ότι θα καλούσε τον εισαγγελέα!

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι στους οποίους άνηκε ο πάγκος κατέθεσαν μήνυση στους εφοριακούς για κατάχρηση εξουσίας και υπέρβαση καθήκοντος! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι εφοριακοί να μείνουν ως αργά το βράδυ στον εισαγγελέα, ο οποίος αφού όρισε τακτική δικάσιμο τους άφησε ελεύθερους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris