" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στην πλατεία ΚΟΤΖΙΑ.ΔΩΡΕΑΝ carousel ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ
(17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014  έως  07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015).
ΔΩΡΕΑΝ carousel ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σε διάφορα σημεία του Χριστουγεννιάτικου παζαριού( χωριού) θα υπάρχουν δωρεάν δράσεις-έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους, ενώ τον τόνο των Χριστουγέννων θα δίνουν οι καλικάντζαροι και τα ξωτικά που θα μοιράζουν δωρεάν γλυκίσματα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Ένα μεγάλο ξύλινο σπιτάκι θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο του χωριού ειδικά διαμορφωμένο από τον Αϊ Βασίλη που θα κάθετε στον θρόνο του και θα φωτογραφίζονται μαζί του μικροί και μεγάλοι.

Επίσης θα υπάρξει και ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι όπου τα ξωτικά θα υποδέχονται τους μικρούς επισκέπτες για να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Κοτζιά, θα υπάρχει και ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων το οποίο θα στολιστεί με 20.000 λαμπιόνια ενώ θα τοποθετηθεί και μια μεγάλη φάτνη 20 τ.μ

Τεχνητό χιόνι που θα δίνει το κλίμα των εορτών θα πέφτει κατά διαστήματα σε όλη την διαδρομή που θα κάνουν οι επισκέπτες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Η ζαχαρούπολη θα έχει την τιμητική της μιας που οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν τα γλυκά των Χριστουγέννων ενώ μια μικρή αγορά θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ψωνίσουν και τα δώρα των εορτών(είδη δώρων, μπιζού, ethnik, λαϊκής παράδοσης, παραδοσιακά πήλινα και γούρια

Λύσεις χαράς, Διασκέδασης αλλά και οικονομικών αγορών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris