" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Νεο Σμυρνιώτικο μπάχαλο

Ο εικονιζόμενος Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, θεωρεί εαυτόν ΄΄σερίφη Φαρ Ουέστ΄΄ και με την ιδέα αυτή, θεωρούσε πως πιάνοντας μια διοικητική θέση, θα διατάζει τις αστυνομικές δυνάμεις να συλλάβουν μέλη του Συνδικάτου μας, επειδή αντιδρούσαν όταν ο ίδιος έκοβε μπακαλο-διπλότυπα, νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο, θα νομιμοποιήσει ΄΄παράνομους΄΄ μικροπωλητές. Το αποτέλεσμα ήταν, να επαναστατήσουν οι συνάδελφοι και η ισχυρή αστυνομική δύναμη να καταλάβει το δίκαιό μας και να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του πανηγυριού.
Οι συνάδελφοι που πλήρωναν υπέρογκα ποσά, έλαβαν μέρος επιστροφής των χρημάτων τους από το ταμείο του Συνδικάτου μας, κατόπιν εκτάκτου εισφοράς από μέλη μας που συμμετείχαν στην πανήγυρη της Αγίας Φωτεινής.
Πάντως τέτοιοι Αντιδήμαρχοι σε Δήμο που τονίζει πως έχει αριστερές ιδέες, δεν ταιριάζουν. Αυτός ο κύριος προκαλούσε συνεχώς για να γίνει ΄΄αναμπουμπούλα΄΄ στο πανηγύρι, προκαλώντας έριδες σε συναδέλφους.



Η πολιτική σε όλο της το μεγαλείο. Από τρίπλα άλλο τίποτα.



Φωτογραφία για ΟSCAR.
O κύριος της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, ο οποίος μετά την ΄΄πατάτα΄΄ που έκανε ο Αντιδήμαρχός του, προσπαθεί, ανεβαίνοντας σε καπώ αυτοκινήτου, να ξεσηκώσει συναδέλφους εναντίον του Προέδρου μας κ. Ντόλου Νεκτάριου, μια προσπάθεια η οποία ΄΄έπεσε στο κενό΄΄ και με αυτήν του την πολιτική τρίπλα, κατάφερε να κάνει 300 συναδέλφους να επαναστατήσουν και να επιθυμούν, το κλείσιμο με τα φορτηγά τους, όλων των κεντρικών δρόμων της Νέας Σμύρνης. Καλά αυτός ο Συνασπιστής Δήμαρχος, οπαδός των ιδεών του Τσίπρα, τέτοια πολιτική πειθώ έχει;

Δήμαρχε, οι μάχες κερδίζονται στους χώρους εργασίας. Η εργατιά αποφασίζει για την τύχη της. Στον αγώνα
ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ- ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ
σημειώνουμε ΔΙΠΛΟ, γιατί σε παίξαμε στην έδρα μας, στο χώρο που μας ανήκει.
Και μην ξαναπεί κανείς, ότι οι συνασπιστές Δήμαρχοι δεν καλούν τα αστυνομικά όργανα, εναντίον του λαού. Και τα καλούν και τα παρακαλούν να συλλάβουν συνδικαλιστές. Εμέις δυναμικά και αγέρωχα, θα διεκδικούμε δάφνες, γιατί μέλημά μας είναι το κοινωνικό δικαίωμα για εργασία.
Ευχαριστούμε θερμά τον αγωνιστή Καζιάνη Σωτήρη, που βρέθηκε για άλλη μια φορά ενεργός μας συμπαραστάτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris