" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Η γρίπη των μικροπωλητών

Εγκαλούμε στην τάξη όλους αυτούς τους ψευτοσυνδικαλιστές, που από την καρέκλα, κάθονται και κατηγορούν το Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος, ως βιαστή του υπαιθρίου χώρου και τσιράκι του Υφυπουργού κ. Βλάχου. Εμείς απλά αναφέρουμε τα γεγονότα, για όλους αυτούς που διαδίδοντας συκοφαντίες εναντίον μας, προσπαθούν να μας αμαυρώσουν.
Κύριοι της Νέας Ιωνίας, ο μικροπωλητής δεν είναι κορόιδο. Μείνετε εκεί στις λαϊκές σας και πάψτε επιτέλους να συνδικαλίζεστε τάχα σε χώρο που δικαιωματικά μας ανήκει. Άς μας δείξουν αυτοί οι κύριοι και κυρίες τα έργα τους.Ούτε την πόρτα των υπουργείων δεν γνωρίζουν. Και αντί να μας ανάψουν λαμπάδες που καταφέραμε να γίνουν οι πασχαλινές αγορές 10 ήμερες, να επανενταχτούν οι συνάδελφοι των κυριακάτικων αγορών στα πανηγύρια και να αποτελεί το επάγγελμά μας κύριο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας της χώρας, αυτοί οι σεναριογράφοι τύπου Αγκάθα Κρίστι, διαδίδουν σενάρια για φαντάσματα, σε όλους τους συναδέλφους. Γνωρίζουμε κύριοι πως μας ζηλεύετε, αλλά αυτή σας η ζήλια, αγγίζει τα όρια του παροξυσμού.
Δημιουργείτε έναν ιό γρίπης, χείριστο αυτού της γρίπης των χοίρων που δυστυχώς δεν χωράει αντίδοτο γιατί έγινε από εσάς για εσάς!!
Η πιπίλα τελείωσε από τότε που βγήκαν τα καλαμάκια!!
ΣΟΣ:
Το μόνο βέβαιο, είναι πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε έργο στο υπαίθριο εμπόριο, να είμαστε οι ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΙ συνομιλητές του υπουργείου εμπορίου και οι μόνοι που θα δικαιωθούμε προσφεύγοντας στο Συμβούλιο Επικρατείας, για κατάργηση της κλήρωσης, μετά την δημοσίευση του Νόμου. Μέχρι τότε και για καλύτερη ενημέρωσή σας, παραδίδουμε δωρεάν καθημερινά ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, στα Γραφεία μας, τόσο για το υπαίθριο εμπόριο, όσο και για μια πιο αξιοπρόσεκτη συμπεριφορά!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ τα πολλά λόγια είναι φτώχια εκτυπώστε και μοιράστε τα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, που ακολουθούν στο επόμενο άρθρο.
Ίσως αυτά σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris