" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Παζάρι Πειραιά

Για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές στον Πειραιά, όπως πέρυσι
(βλέπε βίντεο από 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008)συμμετέχουμε ενεργά για συνέχιση λειτουργίας του κυριακάτικου παζαριού, παραγκωνίζοντας τους παράνομους που με την ανοχή κάποιων κατάφεραν να στήνουν παραπάζαρο, ενάντια σε όλους αυτούς τους νόμιμους υπαίθριους πωλητές.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα:<< Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία ΚΟΡΑΗ του Δήμου Πειραιώς>>

Το Συνδικάτο μικροπωλητών και εμπόρων παζαριών Ελλάδος, ως Δευτεροβάθμιος Συνδικαλιστικός Φορέας και ενεργός συμπαραστάτης των συναδέλφων που εργάζονται στο κυριακάτικο παζάρι του Πειραιά, καλεί όλα τα μέλη του, να παραβρεθούν την Παρασκευή 08 Μαΐου και ώρα 13:30 μ.μ. σε ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία ΚΟΡΑΗ του Δήμου Πειραιά κατά του επερχόμενου νέου νόμου, που υποστηρίζει την κατάργηση του Κυριακάτικου Παζαριού του Πειραιά , ένα παζάρι που δημιουργήθηκε από το αίμα των γονιών μας και αποτελεί υγιή κληρονομιά τόσο σε εμάς τους ενεργούς υπαίθριους πωλητές όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που με περισσή προσέλευση, το επισκέπτεται κάθε Κυριακή.
Καλούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα να παραβρεθούν και να εισακουστούν οι απόψεις ενός Φορέα που ζητάει την επιβίωση των μελών του, με γνώμονα το κοινωνικό δικαίωμα για εργασία.


Γραφείο Προέδρου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος
Αριθ. Πρωτ. Εξερχ. 34/07-05-2009

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris