Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Εν ολίγοις κάναμε μήνυση στον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λακωνίας, που έδινε τηλεοπτικές οδηγίες, να ακολουθήσουμε άλλο επάγγελμα, από αυτό που νομίμως ασκούμε, γιατί με τα λεγόμενά του, ασκούμε παραεμπόριο!! Και ο εισαγγελέας απεφάνθηκε, πως λόγω των κώδικων της ποινικής δικονομίας, μόνο εαν είμασταν Α.Ε.(Ανώνυμος εταιρεία), μπορούσαμε να προσφύγουμε, για συκοφαντική δυσφήμιση!!
Ορθά αποφάσισε!! Ποιός όμως είναι υπεύθυνος, που οι κύριοι των Εμπορικών Επιμελητηρίων, χρησιμοποιώντας το εθνόσημο, αραδιάζουν δεξιά και αριστερά μπούρδες κατά του επαγγέλματός μας, το οποίο, είναι νόμιμο κατόπιν της Βουλής των Ελλήνων;
Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος εισαγγελέας, να τους τραβήξει το αφτί;
Μέχρι τότε και σύμφωνα με την εισήγηση του Εισαγγελέα Καλαμάτας, εμείς ως Συνδικάτο μικροπωλητών, θα διαλαλούμε, οι καταστηματάρχες να αλλάξουν επάγγελμα και να ασκήσουν και αυτοί, το υπαίθριο εμπόριο, που είναι το μόνο υγιές γιατί, υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους, από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2009 ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......