" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ

Το Συνδικάτο μας ευχαριστεί θερμά, το κοινοτικό συμβούλιο ΚΟΥΒΑΡΑ για την χτεσινο-βραδυνή, ομόφωνη απόφασή του, σχετκά με την τέλεση-διοργάνωση εκ μέρους μας, της Πασχαλινής Αγοράς στα όρια της κοινότητας επί της λεωφόρου ΑΘΗΝΩΝ -ΛΑΥΡΙΟΥ. Η πασχαλινή αγορά ΄΄πρότυπο΄΄ θα αποτελέσει για άλλη μια φορά πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών που θα συνδιάσουν την διασκέδαση στο ιταλικό Λούνα πάρκ, με τις φτηνές- έξυπνες και εγγυημένες αγορές που θα προσφέρουν μέλη μας, με δυναμικό παρόν από όλη τη χώρα!!!
Για την συμμετοχή στην Πασχαλινή Αγορά προτεραιότητα έχουν οι φίλοι συνάδελφοι, που είχαν συμμετάσχει στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά μας.
Οι εγκαταστάσεις, είναι εκθεσιακά περίπερα ευρωπαϊκού τύπου, με σκεπαστούς διαδρόμους τύπου tounel, μοκέτες διαδρόμων και μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα.
Η επιτυχία της διοργάνωσης θεωρείται σίγουρη, σε ένα τόπο που αποκαλείται η ΜΕΚΚΑ του ελληνικού κινηματογράφου και πού οι κάτοικοί του, υποστηρίζουν με θέρμη τις προσπάθειές μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να είναι το ίδιο επιτυχής όπως και αυτή των Χριστουγέννων.Πολύ καλή η σελίδα σου. Τις ίδιες θέσεις ποθ είχα τα Χριστούγεννα κράτα μου. Φιλικά. Τζαφάρας Γιώργος.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris