" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ στον ΚΟΥΒΑΡΑ

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ στην ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΥΡΙΟΥ, στα όρια της
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ από 09 έως & 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
σε ένα όμορφο περιβάλλον, με εκθεσιακά περίπτερα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών,
συνδυάζοντας τη φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας, με την δίψα του καταναλωτικού κοινού, για φτηνές και έξυπνες αγορές που θα προσφέρουν υπαίθριοι έμποροι μέλη του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος, από όλη τη χώρα.

Η ηγεσία της Κοινότητας Κουβαρά, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της
κ. ΓΚΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάδειξη τόσο του ψυχαγωγικού όσο και του πανηγυρικού στοιχείου, της ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ Αγοράς μας.
Η συγκεκριμένη Αγορά θα γίνει τόπος επίσκεψης από όλο τον πληθυσμό των Μεσογείων, αποδεικνύοντας πως και αγαπούν τα Παζάρια και επιθυμούν την Αγορά στην περιοχή τους.

Εμείς ως διοργανωτές, με την εμπειρία τόσων δεκάδων διοργανώσεων στο ενεργητικό μας, θεωρούμε την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ και ευχαριστούμε θερμά όλους τους Δημότες, που για δεύτερη φορά μας φιλοξενούν, δίνοντας την υπόσχεση ότι η συγκεκριμένη Αγορά, θα τύχει της ίδιας επιτυχίας με αυτή των Χριστουγέννων και θα γίνει θεσμός, αποτελώντας αναπόσπαστό τους κομμάτι και μέρος της πολιτιστικής τους κληρονομιάς.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει
ΜΕΓΑΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την σελίδα σου. Είσαι από τους λίγους που δείχνεις ό,τι ενδιαφέρεσαι για την δουλειά σας. Σόφος Δημήτρης- Κουβαράς

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris