" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Επωφελούμενοι της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, παρατάσσουν τρακτέρ, για δημοσιοποίηση των προβλημάτων του κλάδου τους.

 Επωφελούμενοι, από την αναμενόμενη μεγάλη προσέλευση προσκυνητών και επισκεπτών στα Φιλιατρά,  στις 09-10-11-12 Φλεβάρη, λόγω της Θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, ο  Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, προχώρησε σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προχωρούν στην παράταξη των τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων τους, δεξιά και αριστερά στην Ε.Ο. βόρειας εισόδου της πόλης των Φιλιατρών από 9 έως και 10 Φεβρουαρίου 2023, κατά την εορτή του Πολιούχου της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κλάδου 

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών τονίζονται τα εξής:

Την 1η Φεβρουαρίου 2023 το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο, με Θέματα:

1. Απολογισμός δραστηριοτήτων του Αγροτικού Συλλόγου.

2. Κινητοποίηση διαμαρτυρίας την ημέρα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους.

Στη Γ.Σ. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Επί του δεύτερου Θέματος αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταξη των τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων δεξιά και αριστερά στην Ε.Ο. βόρειας εισόδου της πόλης των Φιλιατρών από 9 έως και 10 Φεβρουαρίου 2023, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

χωρίς παρεμπόδιση της διέλευσης των πολιτών και οχημάτων στην είσοδο και έξοδο της πόλης, τονίζοντας ότι  επιθυμούν ειρηνικά να γνωστοποιηθούν στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους πολιτικούς και στα κέντρα αποφάσεων της κυβέρνησης τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κλάδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris